Amelia: „E un gând bun si frumos Oana Pelea, sa te muți la Cluj! Clujul nostru e fain tare! Baiu e ca ai noștri di la Cluj, numa către București visează. Apoi se zice ca de acolo se …”

Updated on iulie 2, 2019 Actrița Oana Pellea și-a exprimat dorința de a se muta la Cluj după toate lucrurile bune care se întâmplă în orașul nostru. Bucureștiul a rămas mult în urmă la multe capitole, chiar dacă este capitala României.

Pe Facebook, Amelia Artan a scris: „E un gând bun si frumos Oana Pelea, sa te muți la Cluj! Clujul nostru e fain tare! Baiu e ca ai noștri di la Cluj, numa către București visează. Apoi se zice ca de acolo se trage ceasul, mno bine io cred că treaba e de cât e de bun ceasornicarul!”

Amelia: „E un gând bun si frumos Oana Pelea, sa te muți la Cluj! Clujul nostru e fain tare! Baiu e ca ai noștri di la Cluj, numa către București visează. Apoi se zice ca de acolo se ...” 1

Oana Pellea: „Pana la urma…cred ca o sa ma mut la Cluj…!
La TedxCluj 2019 unde am participat, acum doua zile, a fost difuzat un mesaj din partea domnului Primar Emil Boc.
Am văzut 2200 de oameni întrerupând mesajul domniei sale de nenumărate ori cu APLAUZE si iar APLAUZE !

Aplauze total meritate pentru tot ce a făcut si face Primarul Boc.
Felicitări, domnule Primar.

Sunteți primul Primar pe care îl vad iubit de cetățenii orașului.
Felicitari”

Ultimul lucru care a impresionat-o pe Oana Pellea este faptul că Primăria Cluj va construi 10 parcuri, care vor avea în total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, în total, între 90 și 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews.ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene.

error: Content is protected !!