Cosmin Alexandru: „Am aterizat la Cluj unde mă aștepta o Dacie albastră să mă ducă la treabă. M-am urcat în spate și omul zice “mă duc să plătesc tichetul”….îmi sună telefonul. Răspund și aud “unde sunteți, că acum ies din parcare?”. Cer scuze oamenilor și cobor din mașină. Mă urc în cealaltă Dacie albastră și aud …”

Updated on ianuarie 4, 2020 Cosmin Alexandru, Dean la EA – The Entrepreneurship Academy, povestește pe Facebook întâmplarea avută pe Aeroportul din Cluj. Mai încurcă omul și mașinile, ce să-i faci 🙂

Cosmin Alexandru: „Azi sunt la al treilea workshop săptămâna asta. Am aterizat la Cluj unde mă aștepta o Dacie albastră să mă ducă la treabă. M-am urcat în spate și omul zice “mă duc să plătesc tichetul”.

Cosmin Alexandru: „Am aterizat la Cluj unde mă aștepta o Dacie albastră să mă ducă la treabă. M-am urcat în spate și omul zice "mă duc să plătesc tichetul"....îmi sună telefonul. Răspund și aud "unde sunteți, că acum ies din parcare?". Cer scuze oamenilor și cobor din mașină. Mă urc în cealaltă Dacie albastră și aud ...” 1

Lângă el, în față, o domnișoară, n-o cunoșteam, am salutat-o politicos. Omul se întoarce, intră în mașină și mă întreabă “la institut?”. Moment în care îmi sună telefonul. Răspund și aud “unde sunteți, că acum ies din parcare?”. Cer scuze oamenilor și cobor din mașină. Mă urc în cealaltă Dacie albastră și aud “mă duc să plătesc tichetul.”. Noroc că e vineri.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (Codul IATA pentru aeroport este CLJ) este al doilea aeroport ca mărime din România după Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aeroportul se află situat pe raza cartierului Someșeni, în estul municipiului Cluj.

error: Content is protected !!