Cluj. Marian: „Și eu am fost accidentat de un smecher pe trecerea de pietoni. Din fericire, eu am scapăt cu râni ușoare. Din păcate, omul acesta a murit. Cat mai acceptam aceasta stare de fapt? Sunt convins ca la Cluj se va face dreptate, cunosc clujenii si ardelenii in general. …Dar omul acesta …”

Updated on iunie 28, 2019 Lovirea pietonilor pe trecere este deja un sport național. Marian din București spune că a fost șie le lovit pe trecere de un șmecher. Zilele trecute, doi copii din Suceava au fost la un pas să fie spulberați pe trecere de un șofer care a intrat în depășire.

Marian Rosca: „Acum câteva săptămâni si eu am fost accidentat de un smecher pe trecerea de pietoni. Din fericire, eu am scapăt cu râni ușoare. Din păcate, omul acesta a murit. Cat mai acceptam aceasta stare de fapt?

Cluj. Marian: „Și eu am fost accidentat de un smecher pe trecerea de pietoni. Din fericire, eu am scapăt cu râni ușoare. Din păcate, omul acesta a murit. Cat mai acceptam aceasta stare de fapt? Sunt convins ca la Cluj se va face dreptate, cunosc clujenii si ardelenii in general. ...Dar omul acesta ...” 1

Sunt convins ca la Cluj se va face dreptate, cunosc clujenii si ardelenii in general.
…Dar omul acesta nu va mai putea fi readus inapoi… daca nu luam atitudine, maine poate fi oricare dintre noi in locul lui…”

Doi copii au fost la un pas să fie ucişi de un şofer din Suceava care depăşea pe trecerea de pietoni, când ei traversau. Imaginile au fost filmate chiar din maşina care oprise la trecerea de pietoni pentru a le acorda prioritate micuţilor, anunță Observator Tv.

Imagini teribile au fost filmate în localitatea suceveană Frasin în urmă cu 5 zile, de un şofer care avea pornită camera de bord. Acesta a oprit la o trecere de pietoni din centru comunei, unde doi copii se pregăteau să traverseze.

Cei doi copii, nu mai mari de 7-8 ani, o iau la fugă pe trecere şi practic asta îi salvează de a moarte. Pentru că prin stânga maşinii care le acorda prioritate apare cu viteză un Alfa Romeo înmatriculat în Suceava care depăşea pe trecerea de pietoni.
Vezi aici Video:

Doar o fracţiune de secundă dacă ar fi întârziat pe carosabil, cei doi copii ar fi fost spulberaţi, pentru că şoferul autoturismului care a depăşit pe zebră nu a frânat niciun pic.

error: Content is protected !!