Simona Halep: ”Mă bucur să fiu din nou în Cluj. Sports Festival 2019. Doar vibrații pozitive”

Updated on iunie 15, 2019 Simona Halep le-a trimis un mesaj clujenilor înaintea evenimentului Sports Festival – Halep & friends.

”Mă bucur să fiu din nou în Cluj. Sports Festival 2019. Doar vibrații pozitive”, a fost mesajul postat de Halep pe contul personal de Twitter, la care a atașat și câteva poze în care apare alături de Darren Cahill și Marius Copil, informează digisport.ro.

Simona Halep: ”Mă bucur să fiu din nou în Cluj. Sports Festival 2019. Doar vibrații pozitive” 1

Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini promit să facă spectacol în cele trei meciuri demonstrative programate la Cluj. Partidele de simplu se vor disputa după sistemul “cel mai bun din trei seturi”, cu seturi scurte, până la 4, şi tie-break la 3-3. Meciul de mixt va fi tot de maximum trei seturi, cu seturi normale însă.

Organizatorii se aşteaptă ca evenimentul să se dispute cu “casa închisă”. ”Am vândut deja peste 8.000 de bilete, cred că în cursul zilei de vineri va fi sold out deja. Va fi un show pe cinste. Pot să zic că o să-i vedem în ipostaze mai puțin obișnuite. Ne vom distra”, a spus, joi, Patrick Ciorcilă, co-organizator Sports Festival.

error: Content is protected !!