Gigi Becali, lovitură pentru CFR. “I-am blocat. Eu habar nu aveam că îl vrea CFR. Mi-a spus Edi Iordănescu şi am dat 600.000 de euro pe el, dublu faţă de cât dădea Clujul. Şi am zis că …”

Updated on iunie 14, 2019 Gigi Becali nu-i mai suportă pe cei de la CFR care au mai câștigat un titlu și s-a apucat să-i toace mărunt. Prima lovitură: a lut un jucător dorit insistent de Dan Petrescu.

“Eu habar nu aveam că îl vrea CFR pe Olaru. Mi-a spus Edi Iordănescu şi am dat 600.000 de euro pe el, dublu faţă de cât dădea Clujul. Şi am zis că îl las şi până în iarnă. Hai să vedem ce jucători sub 21 iau ei acum, i-am blocat. Aşa s-a legat”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali, lovitură pentru CFR. "I-am blocat. Eu habar nu aveam că îl vrea CFR. Mi-a spus Edi Iordănescu şi am dat 600.000 de euro pe el, dublu faţă de cât dădea Clujul. Şi am zis că ...” 1

Darius Olaru, care se află în lotul naționalei U21 a României pentru Euro 2019, va fi lăsat însă de cei de la FCSB să mai joace la Mediaș până în iarnă, când se va alătura lotului lui Bogdan Andone.
Darius Olaru, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut că l-a dorit mult pe Darius Olaru
“Cea mai mare greșeală am făcut-o noi, pentru că nu am reușit să-l luăm pe Olaru din timp. Este jucătorul pe care-l voiam cel mai mult. Din păcate, nu am putut să ne batem cu oferta celor de la FCSB. La jucătorii sub 21 de ani suferim foarte mult. Steaua FCSB, Viitorul, Craiova sunt mult înaintea noastră. Singura certitudine este Costache”, a spus Petrescu.

“Eu trebuie să fac tot posibilul ca să-i slăbesc pe ei! Ca să-i slăbesc pe ei, ce trebuie? Ei au mari probleme cu regula U21, că nu au. Și atunci eu trebuie să fac tot posibilul ca ei să nu aibă jucători sub 21 de ani. Olaru trebuia luat, pentru că era piesă de sub 21 foarte valoros. E mai greu pentru ei. Îl au pe Costache de la Dinamo, și atât. În rest n-au. Au slăbit pentru că n-au jucători români sub 21”, a precizat Becali.

error: Content is protected !!