Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..”

Updated on iunie 14, 2019 Simona Halep și Darren Cahill au ajuns astăzi la Cluj Napoca. Cei doi au fost întâmpinați de primarul Emil Boc.

„Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!!
Marea noastra campioană, Simona Halep, va oferi clujenilor un demonstrativ de excepție alături de Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova: sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:00 la Sala Polivalentă BTArena din Cluj-Napoca.

Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 1 Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 2 Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 3 Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 4 Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 5 Emil Boc: „Simona Halep, Bine ai revenit la Cluj-Napoca!!! Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului. Festivalul aduce ..” 6

Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului”, a scris primarul pe Facebook.

În perioada 13-16 iunie, zona Sălii Polivalente, Cluj Arena și Parcul Central se transformă într-o „bază sportivă” unde clujenii au oportunitatea să încerce în mod gratuit peste 30 de sporturi, de la fotbal, baschet sau tenis la arte marțiale și caiac.

Vezi video aici:

Sports Festival este o inițiativă unică în țară care aduce laolaltă profesioniști și amatori și urmărește alfabetizarea sportivă a publicului, promovarea mișcării, a sportului de masă și a unui stil de viață sănătos atât în rândul copiilor, cât și al adulților.

error: Content is protected !!