Cluj. Tudorel Urian: „Olguta Vasilescu și-a găsit omul ideal pe care să-l atace ca nu a făcut nimic: pe Emil Boc! A venit momentul ca toți clujenii sa știe ca tot ce s-a făcut în orașul lor e meritul Vasilicai Dancila și al …”

(Last Updated On: June 14, 2019)

Olguța Vasilescu a ieșit în evidență printr-un atac la Emil Boc care nu ar fi făcut mai nimic pentru Cluj. Ce să-i faci, Primăria Cluj se pregătește să cumpere autobuze cu hidrogen. Primăria Craiova oare ce cumpără?

Tudorel Urian: „Olguta Vasilescu și-a găsit omul ideal pe care să-l atace ca nu a făcut nimic: pe Emil Boc! A venit momentul ca toți clujenii sa știe ca tot ce s-a făcut în orașul lor e meritul Vasilicai Dancila și al programului de guvernare al PSD. Dar asa e ea, modesta, nu-i place sa se bata cu cărămida în piept! Sublimul ticăloșiei și al prostiei!”

Mai exact, Olguţa Vasilescu a preluat o postare scrisă de Bela Ambrus, anunță epochtimes-romania.com:
“Pentru un om care lucrează (fie şi prost) cu bugete, ceea ce zice Boc e ticăloşie pură. Dau şi eu în scris! De când e primar, a spart pe puţin 4 miliarde de euro la Cluj, unica realizare palpabilă fiind falimentara Sală polivalentă şi un parking de cartier. Şi alea făcute cu mari întîrzieri.

Cluj. Tudorel Urian: „Olguta Vasilescu și-a găsit omul ideal pe care să-l atace ca nu a făcut nimic: pe Emil Boc! A venit momentul ca toți clujenii sa știe ca tot ce s-a făcut în orașul lor e meritul Vasilicai Dancila și al ...” 1

În timp ce gunoiul menajer e în continuare o problemă, spaţiile verzi sînt o problemă, circulaţia e o problemă, parcarea e o problemă etc.

Şi Clujul plăteşte cu vîrf şi îndesat prostia de a-l ţine pe Boc la Primărie. Bank of America Tower a costat 1 mld. de dolari (nu euro), sau Burj Khalifa din Dubai 1,5 mld. În condiţiile în care Boc a spart peste 4 mld. şi avem o sala polivalentă”.

Emil Boc: „Vă pot spune foarte sincer şi direct: generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual. Să se înţeleagă că nimic nu este gratis pe lumea asta. Cu cât consumi mai mult decât produci, cu atât aduni datorii pe care le vor plăti pe viitor.

Acum suntem într-o perioadă mai fericită, Europa e pe creştere economică, lumea în general e pe creştere economică, costurile de îndatorare sunt mai mici, sunt mulţi dispuşi să te împrumute, cu alte cuvinte astăzi nu avem o problemă majoră.

Dar vă dau scris că această factură a consumului exagerat de astăzi va fi plătită pe viitor, pentru că aşa e legea firii, când consumi fără acoperire, cineva trebuie să plătească factura. Şi vor plăti, mai devreme sau mai târziu, generaţiile următoare, acest lucru din punctul meu de vedere este foarte clar şi fără echivoc. Când se duce petrecerea şi vine decontul, vor fi suferinţe”