Cluj. Bogdan Lobonț, dat afară de Universitatea! Cine va fi nou antrenor

Updated on iunie 13, 2019 Bogdan Lobonț a fost demis de Universitatea Cluj, după ce e echipa a ratat promovarea în Liga 1. Conform Fanatik, preluat de gsp.ro, clujenii i-au găsit deja înlocuitor lui Lobonț. Este vorba de Costel Enache, fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu.

Deși „Pisica” anunțase la finalul returului disputat azi la Sibiu că va discuta cu oficialii clubului în următoarele zile, șefii Clujului n-au mai avut răbdare. L-au anunțat deja că nu va mai continua pe banca echipei.

Cluj. Bogdan Lobonț, dat afară de Universitatea! Cine va fi nou antrenor 1

Lobonț a debutat la U Cluj în cariera de antrenor pe 7 decembrie 2018, la derby-ul cu Chindia Târgoviște, meci pe care l-a câștigat cu 3-1. În timpul mandatului său a suferit numai 3 înfrângeri în campionat. Suficiente însă pentru ca „șepcile roșii” să piardă contactul cu cele două formații care au promovat direct, Chindia și Academica Clinceni.

Cluj. Bogdan Lobonț, dat afară de Universitatea! Cine va fi nou antrenor 2

14 victorii a obținut U Cluj în cele 20 de meciuri din mandatul lui Lobonț, plus alte două egaluri și patru înfrângeri, incluzând și cele două partide de la barajul cu Hermannstadt

error: Content is protected !!