(Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția!

(Last Updated On: June 12, 2019)

Două autoturisme s-au ciocnit violent miercuri seara pe Eroilor, intersectie cu Piata Avram Iancu din Cluj -Napoca. O mașină a zburat pe trotuar unde a lovit o tânără, Aceasta a fost scoasă de sub mașină de alți pietoni.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ioana Farkas a scris: 2 mașini și 1 femeie care așteapta la semafor. Cj a lovit MM și acesta a ricoșat în pieton pe care l-a târât sub mașină. Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima.

(Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția! 1

Roman Bogdan: Victima a ramas blocata sub masina,impreuna cu ceilalti si politia am ridicat masina si am mutat-o. Parea grav doamna, plina de sange, lovita la cap… doamne ajuta..

Tereza Voicu: „ISU Cluj echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar.
Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital”.

(Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția! 2 (Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția! 3 (Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția! 4
(Foto Ziua de Cluj)

foto Abel Budușan
(Foto) Accident Cluj. Tănără spulberată pe trotuar! O mașină a căzut pe ea! Un polițist și câțiva bărbați au ridicat mașina să poată scoate victima! Ce spune Poliția! 5

“Nerespectarea semnificatiilor semaforului rutier soldat cu vatamarea unei persoane in calitate de pieton si avarierea celor doua autoturisme implicate in accident. Conducatoarea auto de 30 ani, din Cluj-Napoca care circula pe strada Piata Avram Iancu, in directia Zorilor, in urma impactului cu celalalt auto condus de barbatul de 68 ani ,care circula pe strada Eroilor, cu directia cartier Marasti , a fost proiectata pe trotuar, unde a acrosat o tanara de 22 ani in calitate de pieton”, precizează IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj. 

Revenim cu detalii!