(Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii

Updated on iunie 11, 2019 O tânără bezmetică a traversat neregulamentar o stradă din Florești. A dat cu capul în portiera unei mașini și a căzut pe șosea.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, instalată la bordul unui autoturism, se vede cum pietonul imprudent se angajează într-o traversare periculoasă, în fugă, printr-un loc nepermis, deşi trecerea de pietoni era la doar câţiva metri distanţă, potrivit Antena 3.

(Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii 1 (Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii 2

(Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii 3

(Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii 4 (Foto) Accident Cluj. O tânără bezmetică intră cu capul într-o mașină și cade lată în mijlocul străzii 5

A reuşit să se ferească de maşinile care circulau pe un sens, dar când a ajuns pe celălalt sens de mers, a intrat direct în portiera unui alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a căzut pe caldarâm în faţa altei maşinii care, din fericire, a reuşit să frânze la timp.

Şoferii s-au oprit să-i acorde primul ajutor, însă se pare că fata nu a fost rănită grav, suferind un cucui şi o lovitură puternică în orgoliu.

error: Content is protected !!