Cluj. Arestat preventiv! Mihai Mironica: „De asta trebuie să aibă parte toți sălbaticii de pe stadioane, ce i se întâmplă celui de la Cluj care a aruncat cu scaunul: judecare pentru tentativă de omor”

Updated on iunie 11, 2019 Bărbatul acuzat că a lovit un jandarm cu un scaun în cap la meciul de fotbal „U” Cluj – FC Hermannstadt a fost arestat preventiv, marţi, pentru 30 de zile. Potrivit poliţiştilor clujeni, suspectul a fost identificat luni, fiind vorba de un bărbat de 27 de ani, din Floreşti.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian, a declarat, marţi, că bărbatul este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor, informează gandul.info.

Cluj. Arestat preventiv! Mihai Mironica: „De asta trebuie să aibă parte toți sălbaticii de pe stadioane, ce i se întâmplă celui de la Cluj care a aruncat cu scaunul: judecare pentru tentativă de omor” 1

Mihai Mironica a scris pe Facebook: „De asta trebuie să aibă parte toți sălbaticii de pe stadioane, ce i se întâmplă animalului de la Cluj care a aruncat cu scaunul: judecare pentru tentativă de omor”.

Incidentele violente s-au produs la finalul meciului de baraj pentru Liga 1 dintre „U” Cluj şi Hermannstadt, scor 0-2.

În minutul 90+2 al meciului, un suporter al echipei „U” Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1 şi când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul Peluzei 1, alţi aproximativ 15 fani ai gazdelor au ajuns în zona respectivă printr-o uşă aflată în gard.

S-a intervenit pentru a-i trimite înapoi în tribună, s-a dat cu gaze lacrimogene, moment în care unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit pe jandarm în cap, acesta căzând l-a pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Meciul a fost reluat în minutul 90+5 şi încheiat în 90+7, însă incidentele au continuat la peluza respectivă.

error: Content is protected !!