Cluj. Șofer vs taximetriști. Codrin: „A început o urmărire prin Cluj ca în NFS…doar că varianta de buget, cu Loganuri. Prietenul meu se deplasa spre poliție dar în față la Opera Maghiară a fost blocat și i s-a aplicat un picior în portieră. Se poate vedea mai jos dauna. Acum …”

Updated on iunie 7, 2019 Un șofer acuză că a fost urmărit de mai multe taxiuri prin Cluj. Acesta a fost la Poliție și cere ajutorul pentru găsirea taximetristului de la care a început scandalul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Codrin-Cătălin Ţurcanu a scris: „Bună! Postarea nu are legătură cu mine deci toți fanii mei pot să se abțină.
Ideea stă în felul următor: un prieten a avut aseară niște șicane în trafic cu un taximetrist.
Cluj. Șofer vs taximetriști. Codrin: „A început o urmărire prin Cluj ca în NFS...doar că varianta de buget, cu Loganuri. Prietenul meu se deplasa spre poliție dar în față la Opera Maghiară a fost blocat și i s-a aplicat un picior în portieră. Se poate vedea mai jos dauna. Acum ...” 1

Cică acesta din urmă i-ar fi reproșat că în urmă cu câteva săptămâni prietenul meu i-a frânat în față…el nu își amintește și chiar și așa, mă gândesc că trebuie să fii tare odihnit să ții minte o mașină de acu’ 2-3 săptămâni.

Desigur că auzind povestea l-a ignorat și a plecat…de ciudă taximetristul a dat prin stație și a început o urmărire prin Cluj ca în NFS…doar că varianta de buget, cu Loganuri.

Prietenul meu se deplasa spre poliție dar în față la Opera Maghiară a fost blocat și i s-a aplicat un picior în portieră. Se poate vedea mai jos dauna.
Acum nu bag mâna în foc pentru nimeni, normal că există mai multe variante și acum suntem doar curioși să le auzim.

Cluj. Șofer vs taximetriști. Codrin: „A început o urmărire prin Cluj ca în NFS...doar că varianta de buget, cu Loganuri. Prietenul meu se deplasa spre poliție dar în față la Opera Maghiară a fost blocat și i s-a aplicat un picior în portieră. Se poate vedea mai jos dauna. Acum ...” 2

Așadar, dacă știți de ce dispecerat aparține Dacia Sandero cu numărul CJ 16 JUJ , dăm o bere…fiecare.
La Poliție s-a mers, vinovatul va fi găsit (garantăm) doar că am dori să vedem varianta oficială a șoferului/dispeceratului, nu aia din declarație.

Acum o să întrebați de martori și dovezi. Avem și martori și o înregistrare de pe o mașină de Poliție ce l-am oprit, moment în care taximetriștii au tot mers mai departe. Doar că era noapte și nu se vede dispeceratul(…)
Danke!”

error: Content is protected !!