Foto Cluj. Nicholas Cage la Salina Turda

Updated on iunie 2, 2019 Câștigător al unui premiu Oscar și deținător a numeroase alte trofee obținute în festivalurile de film majore din
lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul și producătorul Nicolas Cage a primit Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Vedeta americană se află la Cluj din 31 mai și până 2 pe iunie.

Foto Cluj. Nicholas Cage la Salina Turda 1

Actorul s-a aflat astăzi în vizită la Salina Turda.

„Sâmbătă, actorul Nicolas Cage dupa participarea la TIFF a vizitat Salina Turda. Aflat în mina Terezia, la 120 m sub pământ si aflând că în spatiul subteran impresionant al salinei au mai avut loc filmări pentru doua filme artistice si numeroase videoclipuri, a declarat că i-ar plăcea să filmeze aici”, transmit reprezentanții salinei, pe Facebook.

Duminică, pe 2 iunie, în decorul spectaculos al Castelului Banffy de la Bonțida, cinefilii vor urmări, de la ora 21:30, horror-ul sângeros Mandy (2018, r. Panos Cosmatos).

Cage este ,,magnific și fabulos de feroce’’ (The Guardian) în rolul unui bărbat care vrea să răzbune moartea iubitei lui.

Tot în 2 iunie, este programat un masterclass, întâlnire unică între superstar și publicul festivalului, moderată
de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

error: Content is protected !!