Cluj. Emil Boc: „TIFF își serbează majoratul. Actori, regizori și alți invitați de marcă din lumea filmului vin în Inima Transilvaniei timp de 10 zile. În acest an, renumitul actor Nicolas Cage va fi alături de public în…”

Updated on iunie 1, 2019 Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) atinge, oficial, vârsta maturității. Cea de-a 18-a ediție a început ieri seară și ține până pe 9 iunie. La gala de deschidere a festivalului a fost proiectat, în premieră mondială, lungmetrajul ”Parking”, în regia lui Tudor Giurgiu.

Invitat special al festivalului este actorul, regizorul și producătorul american Nicolas Cage, care va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale . Vedeta americană se va afla la Cluj-Napoca între 31 mai și 2 iunie.

Cluj. Emil Boc: „TIFF își serbează majoratul. Actori, regizori și alți invitați de marcă din lumea filmului vin în Inima Transilvaniei timp de 10 zile. În acest an, renumitul actor Nicolas Cage va fi alături de public în...” 1

Primarul Emil Boc a scris pe Facebook: „Festivalul Internațional de Film Transilvania ( TIFF) își serbează majoratul

Festivalul Internațional de Film Transilvania: eveniment de referință pentru vitalitatea culturală a Clujului!

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), unul dintre cele mai apreciate festivaluri de film la nivel european își deschide porțile pentru cinefili din întreaga lume, pentru cea de-a 18-a ediție.

Cluj. Emil Boc: „TIFF își serbează majoratul. Actori, regizori și alți invitați de marcă din lumea filmului vin în Inima Transilvaniei timp de 10 zile. În acest an, renumitul actor Nicolas Cage va fi alături de public în...” 2 Cluj. Emil Boc: „TIFF își serbează majoratul. Actori, regizori și alți invitați de marcă din lumea filmului vin în Inima Transilvaniei timp de 10 zile. În acest an, renumitul actor Nicolas Cage va fi alături de public în...” 3

Actori, regizori și alți invitați de marcă din lumea filmului vin în Inima Transilvaniei timp de 10 zile.
În acest an, renumitul actor Nicolas Cage va fi alături de public în cadrul festivalului clujean.

Iubitorii de film au ocazia să asiste atât la proiecții film cât și la diverse activități în diferite locații din Cluj.

Primăria va continua să sprijine longevivul festival clujean, care are o contribuție importantă la dezvoltarea orașului nostru. Alocarea de la bugetul local al municipiului pentru TIFF 2019 este de 1.400.000 lei.”

error: Content is protected !!