Cluj. Iohannis prin Centru, Viorica pe la Mercur, ascunsă și fugărită. Dan Rusan: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni, fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați. Ce lume rea ! ”

Updated on mai 23, 2019 Ce diferență. Cei de la PSD au adus-o pe ascuns pe Viorica la Cluj, la Piața Mercur. Președintele Iohannis a fost astăzi prin centrul orașului fără să fie fluierat sau huiduit.

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat joi cartea la Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment găzduit de Universitatea Babeș-Bolyai, anunță G4Media.

Klaus Iohannis: „Credeți-mă, tare mi-ar plăcea să am niște adversari politici cu care să dezbat, chiar foarte vocal, teme politice. Dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare, și românii tot așa, și ei îmi răspund jignindu-mi persoana? Eu pot să trăiesc cu asta, dar de aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”.

Pe Facebook, Dan Rusan a scris: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni (un cartier din Cluj, pt cei care nu sunt familiarizați cu locația), fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați.
Ce lume rea ! 😄”
Cluj. Iohannis prin Centru, Viorica pe la Mercur, ascunsă și fugărită. Dan Rusan: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni, fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați. Ce lume rea ! ” 1
Cluj. Iohannis prin Centru, Viorica pe la Mercur, ascunsă și fugărită. Dan Rusan: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni, fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați. Ce lume rea ! ” 2

Rocsana Contras: „La pas prin centrul Clujului NU ascunşi printre blocuri pe la Mercur! 🇷🇴 în primul rând!”

Cristi Suciu: „L- am vazut …mi -a plăcut..in fond e Președintele unei țări..Asa cum o fi ea”

Augustin Iagar: „ALĂTURI DE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI LA CLUJ NAPOCA !”
Cluj. Iohannis prin Centru, Viorica pe la Mercur, ascunsă și fugărită. Dan Rusan: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni, fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați. Ce lume rea ! ” 3

Alexia Comanescu: „Asa circula un Presedinte iubit de popor, in tara sa.❤️🇹🇩
Iohannis, la pas spre UBB Cluj, unde își lansează ultimul volum”
Cluj. Iohannis prin Centru, Viorica pe la Mercur, ascunsă și fugărită. Dan Rusan: „Spre deosebire de D-na Prim Ministru care a ajuns la Piața Mercur din Gheorgheni, fugărită de oamenii de rând, Președintele Iohannis alături de Primarul Boc se deplasează la pas prin centrul Clujului, surprinzător, fără să fie huiduiți sau înjurați. Ce lume rea ! ” 4

Ungurean Irina: „Fara fuga , fara injuraturi si fara baie de multime !! La Cluj si presedintele se piede in normalitate !! 😊”

Vezi aici Video postat de ZiarDeCluj pe youtube.com:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!