(Video) Klaus Iohannis, plimbare în Cluj cu Emil Boc, fără jandarmi din trei județe cum face Dragnea. Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea

Updated on mai 23, 2019 Președintele Klaus Iohannis a fost joi la Cluj. El s-a plimbat prin oraș fără dube de jandarmi, așa cum face Liviu Dragnea când vrea să le vorbească alegătorilor.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde își lansează cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

„Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, și să le dezbați în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine și acuză politic. Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmație politică. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut. O fi mut, dar cu așa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare și ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Klaus Iohannis, potrivit Digi 24.

Marius Cimpean: „Acum, la Cluj! Fără gorile, fără jandarmi, fără trompete…
De altfel, Primarul Clujului merge la serviciu cu transportul în comun, fără pază ! La Cluj, asta e normalitatea …

(Video) Klaus Iohannis, plimbare în Cluj cu Emil Boc, fără jandarmi din trei județe cum face Dragnea. Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea 1 (Video) Klaus Iohannis, plimbare în Cluj cu Emil Boc, fără jandarmi din trei județe cum face Dragnea. Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea 2

Dacă vreți și dumneavoastră normalitate în orașul în care locuiți, nu mergeți singuri la vot … Încercați să mai lămuriți măcar o persoană !

Emil Boc a făcut cu Fonduri Europene și va face multe … Bineînțeles și cu banii clujenilor , doar că ultimele guvernări nu prea au redistribuit fonduri la Primării , dar asta e o altă poveste …

Clujul e undeva cu vreo 20 de ani avans Capitalei.
Pt ca acestea să se poată pune în toată țara în practică, este nevoie să votăm și pe cele două Buletine de Vot pentru Referendum, cu ” DA ” !
Duminică, eu și familia mea vom vota !”

Daniel Buda: „Alături de președintele Klaus Iohannis, PNL luptă pentru o Românie corectă, pentru o Românie cinstită, pentru România în care ne dorim să trăim!
Duminica aceasta, pe 26 mai, românii votează DA la referendum pentru o Justiție corectă și o Românie europeană!”
(Video) Klaus Iohannis, plimbare în Cluj cu Emil Boc, fără jandarmi din trei județe cum face Dragnea. Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea 3

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!