Cluj. Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar

(Last Updated On: May 20, 2019)

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că nu exclude posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi al PMP pentru un nou mandat de primar.

„Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur. Argument: să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca şi cum ar fi alegeri în două tururi. (…)

Cluj. Traian Băsescu: Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc să fie candidat al PNL şi PMP pentru un nou mandat de primar 1

Partidele de Opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe acela să îl susţină; numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP”, a afirmat Traian Băsescu, citat de hotnews.ro

El a mai spus că, pentru a nu-i crea probleme lui Emil Boc, este pentru prima dată când nu l-a sunat şi nu s-a întâlnit cu el într-o vizită la Cluj-Napoca.

„E prima dată când vin în Cluj şi nu îl deranjez pe dl Boc, exact pentru a nu crea suspiciuni faţă de el”, a completat Traian Băsescu.