Dezvoltatorul unor proiecte rezidențiale din Cluj-Napoca s-ar fi aflat în avionul care s-a prăbușit în zona barajului Siriu

Updated on mai 15, 2019 Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Buzău, în apropiere de oraşul Nehoiu. Două persoane au deceda în urma accidentului aviatic.

Pilotul avionului de mici dimensiuni prăbuşit miercuri după-amiază în zona barajului Siriu este un cunoscut om de afaceri din Cluj, informează romaniatv.net.

Dezvoltatorul unor proiecte rezidențiale din Cluj-Napoca s-ar fi aflat în avionul care s-a prăbușit în zona barajului Siriu 1
(Foto arhiva)

Mihai Covaciu este un dezvoltator imobiliar care a investit masiv în construcţia de apartamente în Braşov, Râşnov şi Cluj.

Omul de afaceri este un pasionat al zborului si deţine brevet de mai bine de 5 ani. Miercuri a plecat de pe aerodronul din Ghimbav cu un client căruia i-a vândut o casă la Râşnov, Liviu Bucăţică, un afacerist din Constanţa. Se pare că acesta din urmă a făcut o vizită la Râşnov pentru a vedea stadiul construcţiei.

Mihai Covaciu s-a oferit să-l ducă la Constanţa şi au plecat împreună de pe aerodromul din Ghimbav. La câteva minute de la decolare acesta a dispărut de pe radar.

„În acest moment au fost găsite două victime decedate lângă epava acestui aparat de zbor de mici dimensiuni. În jurul orelor 15.35, la dispeceratul 112 s-a primit un apel de urgență de la un localnic care semnala posibilitatea ca acest avion să fi căzut într-o zonă greu accesibilă din apropierea orașului Nehoiu.

La fața locului au plecat imediat numeroase echipe ale pompierilor, ambulanței, jandarmeriei, poliției, ajutați de localnici coordonați de primarul orașului Nehoiu. Nu s-a raportat niciun survol în zona respectivă, am contactat autoritățile aeronautice și nu era vorba de niciun zbor oficial în zonă,” a precizat Gabriel Cozma, purtător de cuvânt al prefecturii Buzău.

error: Content is protected !!