Cluj. Alex. „Eu voi vota la europarlamentare Alianța 2020 USR PLUS, însă la primărie, îl voi vota pe Emil Boc, un om cu viziune și competențe, un om care a …”

Updated on mai 15, 2019 La Cluj asistăm la o situație un pic ciudată, dar explicabilă. Alegerile europarlamentare vor fi câștigate de Alianța USR Plus dar Emil Boc este pe primul loc în preferințele clujenilor, pentru un nou mandat. Legătura Emil Boc – PNL a fost ruptă în anii anteriori astfel că PNL va pierde mult la alegeri. Explicabil dacă ne aducem aminte că PNL l-a izolat pe Emil Boc la nivel național, nu s-a folosit de expertiza sa în conducerea națională. PNL se folosește de Clujul lui Emil Boc doar în video prin care laudă administrațiile liberale.

Alex Pop: „Eu voi vota la europarlamentare Alianța 2020 USR PLUS, însă la primăria municipiului Cluj-Napoca, îl voi vota pe domnul Emil Boc, un om cu viziune și competențe, un om care a schimbat orașul nostru și care are zeci de proiecte în derulare. În România se poate! Totul depinde de noi, cum ne alegem oamenii care să ne reprezinte!

Cluj. Alex. „Eu voi vota la europarlamentare Alianța 2020 USR PLUS, însă la primărie, îl voi vota pe Emil Boc, un om cu viziune și competențe, un om care a ...” 1

Ieșiți la vot! Nu votezi, nu contezi! ;)”

Partidul Naţional Liberal: „Oraşe de nivel european în toată România! La Cluj Napoca, primarul PNL, Emil Boc, a arătat că se poate. Aducem Europa în România, oraș cu oraș și sat cu sat. Pe 26 mai, votează candidaţii PNL pentru Parlamentul European!”

Tu votezi pe 26 mai?

error: Content is protected !!