Stefan, Craiova: Clujul, campioană la fotbal. Emil Boc, unul dintre cei mai buni primari din România. Clujul, campion in atragera fondurilor europene, unul dintre cele mai frumoase orașe din România..Coincidență?”

Updated on mai 14, 2019 Orașul Cluj Napoca este din nou în atenția României, după ce echipa CFR Cluj a câștigat un nou titlu al Ligii 1. Performanța echipei din Gruia se alătură celei realizate de autoritățile locale care au reușit în ultimii ani să atragă sume importante din fonduri europene.

Stefan Veza a scris pe Facebook: „Clujul,campioană la fotbal.Boc,unul dintre cei mai buni primari din România. Clujul, campion in atragera fondurilor europene,unul dintre cele mai frumoase orașe din România..Coincidență?

Stefan, Craiova: Clujul, campioană la fotbal. Emil Boc, unul dintre cei mai buni primari din România. Clujul, campion in atragera fondurilor europene, unul dintre cele mai frumoase orașe din România..Coincidență?” 1

Nu, așa a vrut Dumnezeu. Să ne demonstreze că nu doarme…”

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova.

Consiliul Local Cluj Napoca a aprobat săptămâna trecută șapte proiecte cu finanțare europeană, în valoare totală de peste 66 milioane de euro.

Proiectele urmăresc să sporească calitatea vieții cetățenilor, îmbunătățirea și aducerea spațiilor publice din Cluj-Napoca la standarde europene, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități, creșterea calității procesului educațional, reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător sau creșterea eficienței energetice la nivel de municipiu.

Cele 7 proiecte aprobate de Consiliul Local:

1. Rethinking Someș – Reamenajarea malurilor Someșului

2. Grădiniță la standarde europene „Floare de Iris”

3. Modernizarea și creșterea eficienței energetice pentru Colegiul Tehnic „Ana Aslan”

4. Parc nou de peste 21 hectare

5. Strada Molnar Piuariu, prima stradă SMART

6. Bulevardul 21 Decembrie 1989

7. Reabilitări termice de blocuri

error: Content is protected !!