Ion Caramitru, la UNITER: „Suntem la Cluj. La Cluj-Napoca. Vreau să cred că aici, la Cluj, vom cere să trăim într-o ţară mai cinstită, mai demnă, mai curată!”

Updated on mai 14, 2019 În pregătirea Galei UNITER 2019, care a avut loc aseară la Cluj Napoca, Ion Caramitru a criticat dur guvernarea PSD.

„Suntem la Cluj. La Cluj-Napoca. În escală şi pentru infuzie de moral”, a spus actorul la repetiţiile care au avut loc la Teatrul Național.

Ion Caramitru, la UNITER: „Suntem la Cluj. La Cluj-Napoca. Vreau să cred că aici, la Cluj, vom cere să trăim într-o ţară mai cinstită, mai demnă, mai curată!” 1

Într-un articol postat pe site-ul UNITER sunt descrise pregătirile care au avut loc ieri la Teatrul Naţional. Printre alte detalii este redată o parte din discursul pe care Ion Caramitru, preşedintele UNITER şi amfitrionul Galei Premiilor UNITER, l-a pregătit, scrie adevarul.ro.

„Suntem la Cluj. La Cluj-Napoca. În escală şi pentru infuzie de moral. Suntem cu Gala UNITER, cu tot, într-un spaţiu cultural plin de energie şi devoţiune pentru teatru şi pentru tot ce are el mai bun: dragoste de viaţă, respect faţă de grai, studiu fără limite asupra relativităţii vieţii, ironie adâncă, vis cu ochii deschişi”, spune actorul Ion Caramitru, preşedintele UNITER şi amfitrionul Galei Premiilor UNITER.

„Vom decide aici, la miezul nopţii, cine sunt colegii noştri de referinţă, ce reprezintă ei în viaţa unei Românii puse la poprire de incompetenţă şi furt. Dacă teatrul rămâne încă o oglindă a patimilor vieţii, vreau să cred că aici, la Cluj, vom cere să trăim într-o ţară mai cinstită, mai demnă, mai curată!”, ar mai fi spus Caramitru conform articolului citat. Primăria Cluj-Napoca a finanţat evenimentul cu 500.000 de lei.

error: Content is protected !!