Cluj. 5 ani de Untold cu „Armin Untold”, show unic, exclusiv la nivel mondial!

Updated on mai 14, 2019 Trebuie neapărat să veniți la Cluj pentru ediția a cincea Untold. Armin Van Buuren a pregătit un show exceptional.

Unul dintre cei mai iubiți artiști, Armin Van Buuren vine cu o supriză pentru fanii festivalului UNTOLD, la cea de-a cincea ediție. Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul UNTOLD, “ARMIN UNTOLD”. Show-ul incredibil va avea, de la alți artiști invitați alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video.

Cluj. 5 ani de Untold cu „Armin Untold”, show unic, exclusiv la nivel mondial! 1

Artistul este cunoscut pentru inovație în materie de tehnologia pe care o folosește pentru a crea show-uri excepționale ca și Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și în România, la festivalul UNTOLD.

“N-ar trebui să spun asta, dar anul viitor se va întâmpla ceva special!” – Armin van Buuren, UNTOLD 2018.

Armin van Buuren a promis încă de anul trecut, că pentru ediția aniversară din acest an va pregăti un show special pentru fanii din România care, anul trecut au stat mai bine de 8 ore în fața scenei principale a festivalului UNTOLD. Artistul promite că „ARMIN UNTOLD” va însemna momente incredibile care vor depăși orice așteptări, iar organizatorii spun că va fi show-ul anului în Europa.

Armin van Buuren a legat încă de la prima ediție a festivalului o prietenie frumoasă și o conexiune unică cu fanii festivalului UNTOLD. De la an la an a crescut publicul care îl așteaptă în fața scenei, au crescut emoțiile atât pentru fani cât și pentru artist ,dar au crescut și orele show-ului său, fiind de departe cele mai lungi set-uri puse pe scena unui festival din lume.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

 

error: Content is protected !!