Mihai Mironică: „CFR Cluj isi apara titlul in campionatul hipervedetelor FCSB-ului urmarite de toata galaxia pentru transferuri, a occidentalei si supersustinutei de suporteri echipe a Craiovei, a megaprofesionistei Viitorul mesianicului Hagi.  Felicitari CFR Cluj, ai reusit intr-un an sa …”

Updated on mai 13, 2019 Mihai Mironică a comentat cu ironie în articolul Infrangerea de la Caracal! câștigarea unui nou titlu de către CFR Cluj.

CFR Cluj isi va incepe parcursul european in Liga Campionilor inca din turul 1, dat fiind ca Romania s-a prabusit in clasamentul coeficientilor. Problema clujenilor este ca ei nu vor fi capi de serie in niciun tur!
Mihai Mironică: „CFR Cluj isi apara titlul in campionatul hipervedetelor FCSB-ului urmarite de toata galaxia pentru transferuri, a occidentalei si supersustinutei de suporteri echipe a Craiovei, a megaprofesionistei Viitorul mesianicului Hagi.  Felicitari CFR Cluj, ai reusit intr-un an sa ...” 1

Mihai Mironică, citat de sport.ro: „CFR Cluj a fost cea mai buna echipa a acestui campionat. Este o campioana care rade de toate stereotipurile acestea despre nu stiu ce “lipsa de profesionalism”. CFR a schimbat antrenori, 4 principali in acest sezon.

CFR a avut restante financiare la jucatori. CFR n-a facut achizitii importante fata de sezonul trecut. CFR n-a jucat spectaculos. CFR este o echipa imbatranita. CFR a avut o medie modesta de suporteri pe stadionul sau.

CFR a stipulat in contractul antrenorului sa faca echipa impreuna cu patronul. Dar iata ca si fara sa respecti Biblia puristilor, cu toata aceasta lista uriasa de “asa nu”, CFR Cluj isi apara titlul in campionatul hipervedetelor FCSB-ului urmarite de toata galaxia pentru transferuri, a occidentalei si supersustinutei de suporteri echipe a Craiovei, a megaprofesionistei Viitorul mesianicului Hagi.

Felicitari CFR Cluj, ai reusit intr-un an sa-ti convingi suporterii atat de greu de urnit de prin case sau baruri sa urce si ei o data acest deal al Golgotei din Gruia pentru a umple cele DOUA tribune ale stadionului campioanei… Sa fie bucurie!”

error: Content is protected !!