Dan Negru: „Dan Petrescu a facut-o aseară campioană pe CFR Cluj. Am o amintirea frumoasă cu Dan : Pe cind juca in Anglia l-am chemat la un show tv unde trebuia să …”

Updated on mai 13, 2019 Realizatorul TV, Dan Negru, a vorbit pe Facebook despre Dan Petrescu și cum l-a convins să participe la o emisiune.

Dan Negru a scris pe Facebook: „Cred ca am mai povestit-o… Dar e frumoasă:

Dan Negru: „Dan Petrescu a facut-o aseară campioană pe CFR Cluj. Am o amintirea frumoasă cu Dan : Pe cind juca in Anglia l-am chemat la un show tv unde trebuia să ...” 1

Dan Petrescu a facut-o aseară campioană pe CFR Cluj. Am o amintirea frumoasă cu Dan :

Pe cind juca in Anglia l-am chemat la un show tv unde trebuia să se imbrace intr-un costum de albinuță si sa-și înfigă in fund un ac cu care sa sparga cit mai multe baloane.😂

Juca in “Premier League” așa că m-a refuzat elegant dar după doua zile m-a sunat spunăndu-mi ca vine.

Motivul schimbării fost Rebeca, fetita lui care știa emisunea și voia neaparat să vină.

Așa că starul din Premier League s-a imbracat in albinuță deși știa că poza putea să facă deliciul ălora de la “The Sun” – era vedeta la Southampton, abia plecat de la Chelsea.

Pentru Dan a contat atunci doar bucuria fetitei lui.”

În altă ordine de idei, Dan Petrescu a vorbit despre posibila venire a lui Adrian Stoian la CFR.

”Va trebui să nu mai facem greşelile pe care le-au făcut aici, cât nu am fost eu. A fost o campanie de achiziţii greşită. Practic, niciun jucător care a fost luat după ce am plecat eu nu a confirmat. Din păcate, trebuie să luăm jucători liberi de contract, pentru că asta e problema, nu avem bani ca să cumpărăm jucători.

Mie îmi place să iau jucători pe care îi cunosc cât de cât, care anul trecut au jucat meci de meci. Dacă nu au jucat, indiferent de nume, e greu să iau eu un jucător care nu a jucat, să zic că-l refac, pentru că până îl refac eu, mă dă pe mine afară.

Mie nu-mi plac jucătorii care zic că au avut probleme cu antrenorii sau nu ştiu ce, asta e vrăjeală. Toţi avem probleme cu antrenorul. Eu când eram jucător, oriunde am fost, jucam 90 de minute. Indiferent ce antrenor era, jucam peste tot. Dacă eşti jucător bun şi profesionist, joci cu orice antrenor”, a spus Dan Petrescu, citat de telekomsport.ro.

error: Content is protected !!