Viorica Dăncilă spune că nu a fost fugărită la Cluj, ea este curajoasă. „Am auzit că Guvernul a fost alergat …Guvernul nu poate fi alergat şi în altă ordine de idei suntem un guvern destul de curajos, am fost curajoşi să luăm …”

Updated on mai 11, 2019 Viorica Dăncilă s-a plâns vineri că vizitele sale prin țară nu sunt relatate corect, cu referire la Cluj unde Guvernul a fost fugărit. Are dreptate, Guvernul nu a fost fugărit, a venit pe ascuns, a intrat la Institutul de Oncologie prin biserică, nu pe poarta principală. De fugit au fugit clujenii după ea ca să-i transmită urări de bine.

Viorica Dăncilă, citată de Adevarul. “Modul în care am văzut că a fost reliefată o parte a vizitei pe care am făcut-o cu cabinetul în diferite localităţi, mă refer la Cluj, unde am auzit că Guvernul a fost alergat, eu cred că este foare bine să dăm informaţiile corecte.

Viorica Dăncilă spune că nu a fost fugărită la Cluj, ea este curajoasă. „Am auzit că Guvernul a fost alergat ...Guvernul nu poate fi alergat şi în altă ordine de idei suntem un guvern destul de curajos, am fost curajoşi să luăm ...” 1

Guvernul nu poate fi alergat şi în altă ordine de idei suntem un guvern destul de curajos, am fost curajoşi să luăm decizii foarte importante, să impunem proiecte foarte importante pentru această ţară, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu.

Eu cred că este foarte important să ne manifestăm într-un mod civizilat, românii întotdeauna au fost oameni civilizaţi, oneşti, oameni care au fist admiraţi de alţii. De ce să facem o altă imagine de ţară?

Mai ales că încă deţinem preşedinţia rotativă şi că, în afară de presa românească, de dumneavoastră, de cei prezenţi aici, sunt şi multe posturi de televiziune din alte state membre şi cred că nu vrem niciunul dintre noi, indiferent de culoarea politică, să dăm o imagine a românilor şi a României care nu este conformă cu realitatea”.

Vezi aici Video cu fuga după Viorica:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!