Viorica Dăncilă la Cluj. Ciprian Mihali: „Doamne, ce rușine si ce umilință pentru această țară…De Ziua Europei, o tanti îmbrăcata in roz, coafata si vopsita in exces, care se pretinde prim-ministrul Europei, se înghesuie cu niște indivizi prost îmbrăcați pe terasa unui complex comercial comunist, pe lângă vitrine de pariuri sportive si haine second-hand …E bătaia de joc totala pentru…”

Updated on mai 9, 2019 Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj la restaurantul Mercur, din Gheorgheni! Asta va înțelege că este Clujul? Au ascuns-o de clujeni, ca nu cumva să i se dea binețe.

Ciprian Mihali: „Doamne, ce rușine si ce umilință pentru această țară… De Ziua Europei, o tanti îmbrăcata in roz, coafata si vopsita in exces, care se pretinde prim-ministrul Europei, se înghesuie cu niște indivizi prost îmbrăcați pe terasa unui complex comercial comunist, pe lângă vitrine de pariuri sportive si haine second-hand, pentru a ajunge într-o sala de nunti… Ca sa ce?

Viorica Dăncilă la Cluj. Ciprian Mihali: „Doamne, ce rușine si ce umilință pentru această țară...De Ziua Europei, o tanti îmbrăcata in roz, coafata si vopsita in exces, care se pretinde prim-ministrul Europei, se înghesuie cu niște indivizi prost îmbrăcați pe terasa unui complex comercial comunist, pe lângă vitrine de pariuri sportive si haine second-hand ...E bătaia de joc totala pentru...” 1
(foto Stiri de Cluj)

E bătaia de joc totala pentru aceasta țara, cum sa accepți sa-ți târăști imaginea ta si a tarii in acest scenariu atât de prost?

Si mai ales aceste diversiuni când anunți un loc si te duci in alt loc, ca sa nu se prindă contestatarii, când iți faci agenda pe ascuns, când te furișezi ca un răufăcător, Doamne… ce tristețe…”

error: Content is protected !!