Cluj. Emilia: „Ce au clujenii ăștia si noi nu ? Mai harnici, mai deștepți mai puțin “otzi”, cu mai putine pile si mai putina mită? Zău, ca iar o sa vorbesc singură când duc gunoiul colectat selectiv , cu conștiinciozitate si o sa-l arunc intr-un container urat mirositor pe care scrie doar MENAJER? Oare stie cineva …”

Updated on martie 18, 2019 O bistrițeancă întreabă de ce la Cluj se poate aduna gunoiul selectiv iar la Bistrița nu.

Primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE: „Începând cu 1 iulie 2019 intră în vigoare o nouă legislație pe ceea ce înseamnă colectarea selectivă a deșeurilor. Asta înseamnă, la nivelul impactului pentru omul obișnuit, următoarele lucruri: la pubelele tradiționale de gunoi vor exista patru containere faţă de două, pentru depunerea gunoaielor pe patru fracții diferite.

La punctele gospodărești îngropate, la fel, vor exista patru containere pentru cele patru fracții diferite. Cei care vor respecta și vor depune în pubelele de gunoi aferente, pe patru fracții, vor avea un tarif mai mic. Cei care nu vor respecta acest lucru și vor depune gunoiul nediferențiat vor risca amenzi și vor plăti un tarif mai mare – cineva va trebui să facă selecția în locul lor”

Pe Facebook, Morariu Emilia a scris: „Nu-s o tipa invidioasă…las de la mine sa încapă si altii la blid😀, dar când văd aceste bijuterii unicate , în care se colectează selectiv, chiar ca ma roade invidia… ce au clujenii ăștia si noi nu ?

Cluj. Emilia: „Ce au clujenii ăștia si noi nu ? Mai harnici, mai deștepți mai puțin "otzi", cu mai putine pile si mai putina mită? Zău, ca iar o sa vorbesc singură când duc gunoiul colectat selectiv , cu conștiinciozitate si o sa-l arunc intr-un container urat mirositor pe care scrie doar MENAJER? Oare stie cineva ...” 1

Mai harnici, mai deștepți mai puțin “otzi”, cu mai putine pile si mai putina mită? Zău, ca iar o sa vorbesc singură când duc gunoiul colectat selectiv , cu conștiinciozitate si o sa-l arunc intr-un container urat mirositor pe care scrie doar MENAJER?

Oare stie cineva exact de ce am renuntat la colectarea selectivă în 2016? As vrea un raspuns rațional,ca m-am saturat de cat imi este insultat “desteptul” zi de zi 🤣🤣🤣”

error: Content is protected !!