Cluj. S-a deschis cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Andreea Marin: „Este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice …”

Updated on martie 15, 2019 Spitalul Monza, Centrele Ares şi CardioTeam au deschis la Cjuj Napoca, în parteneriat, cel mai mare spital privat de cardiologie din nord-vestul României.

Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca va oferi servicii de cardiologie clinică şi intervenţională, beneficiind, pentru început, de expertiza a opt medici cardiologi cu specializare în cardiologie intervenţională, cinci electrofiziologi, zece cardiologi clinicieni, 24 de asistente şi personal auxiliar, informează adevarul.ro.

Cluj. S-a deschis cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Andreea Marin: „Este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice ...” 1

Întins pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, pe trei niveluri, spitalul are în prezent două săli de angiografie unde se poate efectua toată gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, bolile structurale, precum şi pentru cele vasculare neurologice sau periferice, cinci rezerve cu câte două paturi, o sală post-anestezie cu cinci paturi şi opt cabinete medicale pentru consultaţii clinice.

Andreea Marin: „Cu ani în urma, intram în Spitalul Monza din București ca pacient. Apoi am revenit cu incredere alături de un suflet tânăr din familia mea, care avea nevoie urgent de o operație dificila pe cord. Acum e bine, face sute de kilometri pe bicicleta, ciclismul părăsit de nevoie din pricina bolii rămânând pasiunea sa, pe care a îmbrățișat-o din nou la câteva luni după operatie.

Proiecte frumoase m-au legat de Monza apoi, profesioniștii de acolo au salvat atâtea vieți, 10.000 de operații pe cord au loc anual, dar și multe altele, pe lângă aceasta specialitate în care ei exceleaza.

Astăzi, însă, în inima Ardealului, Spitalul Monza-Ares Cluj este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice pas înainte în medicina românească și dau vestea mai departe, căci e bine sa stiti. Avem nevoie de sănătate, că-i mai buna decât toate!”

Cluj. S-a deschis cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Andreea Marin: „Este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice ...” 2

Clădirea – monument istoric – situată pe strada Republicii nr. 8, a fost reamenajată sustenabil şi beneficiază de iluminat led şi o parcare cu 14 locuri complet automatizată.

Investiţia de la Cluj Napoca se ridică la aproximativ 7 milioane de euro, din care aproximativ 1,7 milioane de euro reprezintă dotările medicale.

„După şapte ani de cardiologie în România, înţelegem că cel mai important este să fim cât mai aproape de pacient, cu metode moderne de diagnostic şi soluţii eficiente de tratament. Pacienţii care vin la Spitalul Monza şi la Centrele Ares în Bucureşti merită să aibă aceleaşi servicii de calitate mai aproape de casă. Misiunea noastră este să le oferim această garanţie.

Suntem prezenţi acum cu centrele Monza-ARES la Constanţa şi la Cluj. În curând vom fi şi la Piteşti. Proiectul RITMICO se dezvoltă cu câte 4-5 clinici noi în oraşele din ţară, în fiecare an.

Cluj. S-a deschis cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Andreea Marin: „Este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice ...” 2 Cluj. S-a deschis cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal. Andreea Marin: „Este spitalul de cardiologie modern ce naște atâta speranța. Doua forte și-au dat mana și deja își pun amprenta pe viețile romanilor. Ma bucura orice ...” 4

Construim cea mai de încredere reţea pentru diagnosticul, monitorizarea şi tratamentul bolilor cardio-vasculare din România. Împreună, putem redefini faţa cardiologiei de la noi din ţară, mai ales în contextul în care ne aflăm mult peste media europeană în ce priveşte numărul deceselor cauzate de aceste patologii”, a spus Iulian Pleşcan, directorul operaţional al Spitalului Monza-Ares.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!