Cluj. A început cel mai mai mare târg de joburi în IT. 40 de companii prezente

(Last Updated On: March 15, 2019)

Cel mai mare târg de joburi IT incepe astăzi, 15 martie, la BT Arena. Peste 40 de companii vor lua parte la Târgul de Cariere IT, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul IT, care se derulează vineri şi sâmbătă, 15 şi 16 martie, între orele 11.00 şi 19.00, la BT Arena din Cluj-Napoca.

O noutate a acestui Târg de Cariere este Cluj Tech Society Conference, o conferinţă axată pe Artificial Intelligence, Machine Learning şi Internet of Things, cu vorbitori din România şi străinătate precum Klevis Ramo, Francesco Romano, Karthik Mutuswamy şi Răzvan Florian, se arată într-un comunicat. accesul la această conferinţă va fi liber, iar cei ce vor participa pot câştiga bilete pentru TEDxCluj şi alte premii, informează adevarul.ro.

Cluj. A început cel mai mai mare târg de joburi în IT. 40 de companii prezente 1

O altă noutate va fi prezenţa tinerilor de la BattleLab Robotica, un proiect demarat în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

La Târgul de Cariere, curioşii îi vor putea asculta pe antreprenori vorbind despre afacerile lor, despre dificultăţile întâmpinate şi modul în care au găsit soluţii când păreau a nu fi. În ambele zile ale evenimentului va fi şi un speedcoding challenge cu premii. Câştigătorii acestora vor avea şansa de a fi recrutaţi pentru internship-uri la Siemens.

Târgul de Cariere IT reuneşte în fiecare sezon aproximativ 5.000 de persoane interesate de acest domeniu, iar interacţiunea directă dintre candidaţi, angajatori, speakeri şi gameri are potenţialul de a transforma ideile fiecăruia într-o sursă de inspiraţie pentru noi proiecte şi dezvoltarea comunităţii de IT din România.