Șoferii din Cluj vor opri în trafic, protest pentru autostrăzi. Mesajul ISU Cluj pentru șoferi

Updated on martie 14, 2019 Mai mulți șoferi din Cluj se vor alătura vineri protestului „România vrea autostrăzi”. Ei vor opri mașinile în trafic, vineri ora 15:00. ISU Cluj îi roagă să nu blocheze traficul pentru ca ambulanțele să poată merge la intervenții.

Zeci de firme şi mii de angajati din România îşi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, în semn de solidaritate cu protestul faţă de lipsa autostrăzilor în Romania, iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă, anunță Adevarul.

Șoferii din Cluj vor opri în trafic, protest pentru autostrăzi. Mesajul ISU Cluj pentru șoferi 1

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Lore Popescu a scris: „Pentru informarea noastra, a tuturor, ca tot suntem pe Info Trafic, ce zice lumea, ne oprim vineri la 15:00?”

Stefan Leahu: Da, dar nu in mijlocul drumului. Pe margine. Sa existe cai de acces pentru ambulante/pompieri etc
Andreea-Denisa Crăciun: Eu cred ca la ei nu ar trebui sa se aplice chestia asta 🙂 acele minute conteaza atunci cand vine vorba de a salva o viata, crede-ma. Si nu sunt de acord cu tine cand spui ca ei nu prea fac nimic. Crede-ma ca fac mai multe decât crezi. Deci Ștefan are dreptate. Înainte de toate, viata are prioritate asa ca ar fi cel mai bine sa se opreasca lumea pe margine, nu in mijlocul drumului.🙂

Manecan Gheorghe: Și puneți pe radio Zu va da 15 minute inmul tarii
Gligan Ioan: Avarii și stop oriunde!
C Ionut Chis: Da, pe dreapta cu avariile pornite. Sa nu incurcam traficul.

ISU Cluj Folosim același drumuri ca și voi, iar sprijinul vostru este vital pentru a ajunge acolo unde este nevoie de salvatori!
Șoferii din Cluj vor opri în trafic, protest pentru autostrăzi. Mesajul ISU Cluj pentru șoferi 2
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!