Cluj. Îi votezi? Doi clujeni pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Rares Bogdan este clujeanul care deschide lista PNL

(Last Updated On: March 14, 2019)

Doi clujeni candidează cu șanse la alegerile europarlamentare din 26 mai. Este vorba de Rareș Bogdan, locul 1 pe liste, și Daniel Buda, locul 4.

Rareș Bogdan, citat de Libertatea: „Nu am venit să iau nimic, am venit să dau, nu să iau. Nu am nevoie de imunitatea de europarlamentar, şi vin de la venituri mai mari, din presă, decât îmi oferă salariul de europarlamentar. Probabil sunt un caz mai deosebit”

Deputatul Sorin Moldovan: „Doi clujeni pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai. Rares Bogdan este clujeanul care deschide lista PNL.

Cluj. Îi votezi? Doi clujeni pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.  Rares Bogdan este clujeanul care deschide lista PNL 1

Realizatorul TV reprezintă o voce fermă și puternică împotriva abuzurilor PSD. El a condus organizația de tineret a PNL Cluj, în perioada studenției, iar acum se întoarce pentru a fi o voce fermă care va lupta pentru români.

Pe locul șase se află Daniel Buda, unul dintre cei mai activi europarlamentari, care a reușit creșterea subvențiilor și a cuantumului plăților directe la hectar pentru fermierii români, astfel încât aceștia să devină competitivi pe piața europeană și să obțină performanțe în agricultură.

#Clujul este bine reprezentat pe lista PNL pentru aceste alegeri europarlamentare, iar lista PNL cuprinde și alte nume profesioniste care au demonstrat că știu și că se poate”.

Daniel Buda: „Este timpul României! România, în primul rând în Europa, cu PNL!

Astăzi, în cadrul Biroului Permanent Național al PNL, am primit votul colegilor pentru a candida la alegerile europarlamentare din 26 mai. Candidez pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European, dorind astfel să continui ceea ce mi-am asumat încă de la început: să apăr drepturile românilor în Europa!

Prin votul şi încrederea acordată de cetăţeni la alegerile europarlamentare din anul 2014, timp de 5 ani, am avut şi am în continuare onoarea să reprezint România în cel mai important for democratic şi anume Parlamentul European.

În această perioadă, în calitate de europarlamentar, membru al Comisiilor de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Afaceri Juridice și Dezvoltare Regională, am participat la tot ceea ce presupune activitatea Parlamentului European şi al comisiilor, venind cu o serie de propuneri care să ușureze traiul de zi cu zi al cetățeanului european în general și al cetățeanului român în special. 

Cred cu tărie că România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de politicieni care au confirmat de-a lungul timpului că vor şi pot să reprezinte cu onoare şi demnitate interesele românilor şi care să se lupte cu toate forţele pentru ca noi să fim trataţi în mod egal în raport cu orice stat european. România trebuie să demonstreze că este competitivă şi că are capacitatea de a face faţă provocărilor impuse de statutul de membru al Uniunii Europene iar acest lucru se poate realiza doar printr-o reprezentare profesionistă şi coerentă în forurile europene.

Le mulţumesc şi pe această cale colegilor mei din PNL, membrilor din Biroul Politic Național care mi-au acordat votul pentru a candida în competiţia pentru poziția de membru al Parlamentului European. În calitate de preşedinte al PNL Cluj, sunt onorat de încrederea colegilor alături de care am dobândit de-a lungul timpului cele mai importante şi mai frumoase rezultate electorale.

Vă asigur încă o dată de toată deschiderea și încrederea mea în parteneriatul cu cetățenii, fiind convins că doar împreună vom putea reuși să ne facem viața mai bună, să reprezint cât mai bine România în Parlamentul European și să ne apărăm drepturile în Europa!”

1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureșan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar

5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad

9. Cristian Bușoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Țurcanu, europarlamentar