Cluj vs București. Ciprian Ciucu: „Clujul va avea tramvaie produse în România, la Astra Arad. Bucureștiul nu va avea, pentru că PMB a pus în caietul de sarcini o …”

Updated on martie 13, 2019 Ciprian Ciucu, consilier general la Primăria București, scoate în evidență faptul că în Capitală cad roțile tramvaielor iar Clujul cumpăra tramvaie noi, Imperio, produse la Arad.

Ciprian Ciucu: „Clujul va avea tramvaie produse în România, la Astra Arad. Bucureștiul nu va avea, pentru că PMB a pus în caietul de sarcini o cerință ridicol de mare pentru cifra de afaceri și Astra nu se califică ca să poată depune oferte.

Cluj vs București. Ciprian Ciucu: „Clujul va avea tramvaie produse în România, la Astra Arad. Bucureștiul nu va avea, pentru că PMB a pus în caietul de sarcini o ...” 1

Dacă nu-s turcești…
La PMB se află în derulare o licitație pentru achiziția de 100 de tramvaie”.

Astra Arad a fost declarată câştigătoarea licitaţiei organizate de Primăria Cluj-Napoca şi de Compania de Transport Public din Cluj. Compania din Arad va livra la Cluj 22 de tramvaie „Imperio“, produse sub licenţă Siemens, anunță Ziua de Cluj.

Valoarea totală a contractului se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro. Preţul unui singur tramvai este de circa 1,95 milioane de euro. Cea mai mare parte a banilor necesari pentru această achiziţie provin din fonduri europene nerambursabile.

error: Content is protected !!