Cluj. Primarul Emil Boc îi răspunde lui Banciu, care a ciriticat virulent Clujul: „Băiatul ăla care a terminat la Cluj, nu? Să ştiţi că …”

Updated on ianuarie 2, 2020 Primarul Emil Boc i-a răspuns jurnalistului Radu Banciu, care a criticat dur Clujul, spunând că este „un oraș de rahat”.

Emil Boc a spus că ia în considerare orice opinie, dar un lucru e clar: „toate studiile internaţionale în materie de calitatea vieţii plasează Clujul pe primul loc”.

„Băiatul ăla care a terminat la Cluj, nu? Să ştiţi că n-am văzut toate intervenţiile, n-am timp să le urmăresc chiar pe toate”, a răspuns Boc şi a vorbit despre studiul conform căruia Clujul este pe locul 2 în România la poluarea aerului.

Cluj. Primarul Emil Boc îi răspunde lui Banciu, care a ciriticat virulent Clujul: „Băiatul ăla care a terminat la Cluj, nu? Să ştiţi că ...” 1

„Aici e ceva discordant pentru că până acum toate studiile internaţionale, nu vorbesc de cele ale noastre, plasează Clujul pe un loc foarte bun, inclusiv în ceea ce priveşte calitatea aerului. Acel studiu este un pic disonant, deşi diferenţele nu sunt foarte mari. Cred că trebuie coroborat şi cu alte studii. Bineînţeles , noi ne uităm cu atenţie şi nu neglijăm nicio opinie care apare”, a susţinut Boc, citat de adevarul.ro.

Jurnalistul Radu Banciu: „Adevărul e că Clujul e un oraş de rahat, în sensul în care e doar această spoială şi faimă de el. La fel şi de Braşov şi Sibiu, lucru pe care l-am certificat aici cu toate pălmile şi înjurăturile pe care le-am luat de la români frustraţi şi într-adevăr prost plasaţi.

Cluj. Primarul Emil Boc îi răspunde lui Banciu, care a ciriticat virulent Clujul: „Băiatul ăla care a terminat la Cluj, nu? Să ştiţi că ...” 2

Centrul Clujului arată mai rău decât orice centru interesant din orice ţară din Europa Centrală, din orice orăşel din Europa Centrală, lucru pe care l-am afirmat de miliarde de ori. Sunt sub toate oraşele medievale ungureşti, slovace, ceheşti, poloneze, croate. Sub toate. Şi Sibiul, şi Braşovul, dar şi Clujul. Oraşele interesante în România sunt Aradul şi Oradea, dacă e cineva interesat să stea într-un oraş mai cochet”.

error: Content is protected !!