Cluj: Două companii se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi. 1.100 de angajați vor opri vineri activitatea

(Last Updated On: March 13, 2019)

Două companii IT din Cluj-Napoca se alătură protestului început de omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava. Astfel, 1.100 de angajaţi vor opri vineri, timp de 15 minute, activitatea.

Fondatorul AROBS TransilvaniaSoftware, Voicu Oprean, a afirmat că îi provoacă să se alăture mişcării lansate de Ştefan Mandachi pe toţi clienţii şi colaboratorii firmei sale, informează mediafax.ro.

Cluj: Două companii se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi. 1.100 de angajați vor opri vineri activitatea 1

„Salut mişcarea #RomâniaVreaAutostrăzi, iar vineri, la ora 15, timp de 15 minute vom sista activitatea celor peste 800 de colegi şi colaboratori din toate sediile din România: Cluj-Napoca, Suceava, Iaşi, Baia Mare, Târgu Mureş şi Arad. #ŞiEu vreau autostrăzi. #ŞîEu vreau o Românie conectată şi sigură! #ŞiEu provoc să se alăture mişcării lansare de Ştefan Mandachi toţi clienţii şi colaboratorii noştri, cei care conduc cele peste 7.000 de firme româneşti şi internaţionale cu care lucrăm şi folosesc produsele şi serviciile noastre. Să începem, cu toţii, cu aceste 15 minute! Şi să nu ne oprim aici!”, a scrie Oprean.

O altă companie de IT din Cluj-Napoca, PitechPlus, fondată în urmă cu 13 ani, se alătură protestului iniţiat de Ştefan Mandachi, urmând să sisteze activitatea celor 300 de angajaţi din cele două sedii din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş ”pentru că evoluţia tehnologică este direct proporţională cu dezvoltarea infrastructurii, iar dezvoltarea necesită implicare”.

„În decursul a celor peste 10 ani petrecuţi în Franţa am ştiut întotdeauna că o să revin în România. Nu a fost o decizie, a fost doar un obiectiv pe care mi l-am setat şi pe care l-am respectat. PitechPlus este o companie fondată 100% cu capital românesc şi vom face tot ce putem pentru a ajuta la dezvoltarea României”, a anunţat pe Facebook şi Bogdan Herea, CEO PitechPlus.