Cluj. Cu Emil Boc în avion. Andrei: „N-am vrut să fiu mojic și să-i fac poze sau să bag selfie-uri de cocalar cu el în spate. Nu-i ridic nici osanale, dar trebuie să recunosc: într-o țară plină de șmecheri impertinenți, fanfaroni și de „pentru că putem” genul ăsta de politicieni sunt păsări tot mai rare.”

(Last Updated On: March 13, 2019)

Primarul Emil Boc a surprins din nou după ce a fost văzut circulând cu un avion pe ruta Cluj Napoca-București.

Edilul a fost lăudat din nou pentru discreția de care a dat dovadă și pentru normalitatea pe care o aduce în lumea politică de la noi.

Cluj. Cu Emil Boc în avion. Andrei: „N-am vrut să fiu mojic și să-i fac poze sau să bag selfie-uri de cocalar cu el în spate. Nu-i ridic nici osanale, dar trebuie să recunosc: într-o țară plină de șmecheri impertinenți, fanfaroni și de „pentru că putem” genul ăsta de politicieni sunt păsări tot mai rare.” 1

Andrei Țigănaș a scris pe Facebook: „Am zburat azi dimineață cu o cursă low cost de la Cluj la București.

La două scaune distanță de mine s-a așezat un domn cu blugi, geacă și un rucsac în spate.

Era singur și avea o fizionomie care-mi părea cunoscută. Atât că eram eu foarte buimac de somn și nu știam de unde să-l iau.

După ce l-am privit mai atent m-am prins că e prof universitar, fost prim-ministru și primarul unui oraș mare de la noi din țară.

Discret, amabil a stat cuminte la toate cozile de îmbarcare și fără să atragă atenția.

N-am vrut să fiu mojic și să-i fac poze sau să bag selfie-uri de cocalar cu el în spate.

Nu-i ridic nici osanale, dar trebuie să recunosc:
într-o țară plină de șmecheri impertinenți, fanfaroni și de „pentru că putem” genul ăsta de politicieni sunt păsări tot mai rare.”