Ciprian Ciucu: „Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine …i-au căzut roțile?” Să le spunem că la Cluj au ajuns 12 autobuze electrice și că vor mai veni alte 18?

Updated on martie 12, 2019 Consilierul general de la municipiul București, Ciprian Ciucu, face o comparație între Cluj și Capitala României, la nivel de tramvaie. Nu vrem să le stricăm sear celor de la București dar le spunem că în Cluj au ajuns 12 autobuze electrice, alte 18 vor ajunge până la sfârșitul lunii iunie.

Ciprian Ciucu: „Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine?

Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile și concertele?

În 40 de ani petrecuți în București, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează orașul și toate cele”

Ciprian Ciucu: „Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine ...i-au căzut roțile?” Să le spunem că la Cluj au ajuns 12 autobuze electrice și că vor mai veni alte 18? 1

“Din cele 30 de autobuze electrice achiziţionate din fonduri europene, 12 au ajuns deja la Cluj-Napoca, dintre care 4 au fost predate Companiei de Transport Public (CTP), iar alte 8 sunt în probe. Restul de 18 autobuze electrice vor ajunge la Cluj-Napoca până la finele lunii iunie 2019”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Ziua de Cluj. 

Ciprian Ciucu: „Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine ...i-au căzut roțile?” Să le spunem că la Cluj au ajuns 12 autobuze electrice și că vor mai veni alte 18? 2

Cele 30 de autobuze electrice care vor fi introduse în circulaţie în 2019 sunt cumpărate prin fonduri de la Uniunea Europeană şi au prețuri curpinse între 600.000 și 1 milion de euro.

„Noroc” că cei de la București își vor face o Sală Polivalentă mult mai scumpă ca cea de la Cluj.
Cristi Tudorescu: „Despre Sali Polivalente:
– Cluj 10.000 locuri, 15 mil euro (1.500 euro / loc)
– Craiova 4.200 locuri, 37 mil euro (8.800 euro / loc)
– Bucuresti vrea 20.000 locuri, 138 mil euro (6.700 / loc)

… cu liberalii e cam ieftin pentru cetateni…”

error: Content is protected !!