București vs Cluj. Sală Polivalentă, capacitate dublă, cost înzecit. „Mi se pare exagerat ca și cost. Este evident că este necesară o sala polivalentă pentru București. Ne chinuim de mai multe …”

Updated on martie 12, 2019 Bucureștiul anunță, din nou, că face o Sală Polivalentă. Până acum naționalele României de diferite sporturi veneau la Cluj pentru a juca în Sala Polivalentă de 10,000 de locuri. Gabriela Firea anunță o Sală Polivalentă de 20,000 de locuri la un preț amețitor: 138 de milioane de euro.

Cătălin Deaconescu – consilier general PNL, București, citat de Digi 24: „Mi se pare exagerat ca și cost. Este evident că este necesară o sala polivalentă pentru București. Ne chinuim de mai multe mandate să avem, însă nu la orice cost. Avem exemplul Poloniei, care în ultimii ani a realizat șase săli, niciuna nedepășind 100 milioane de euro și a și organizat competiții la nivel european și mondial”.

București vs Cluj. Sală Polivalentă, capacitate dublă, cost înzecit. „Mi se pare exagerat ca și cost. Este evident că este necesară o sala polivalentă pentru București. Ne chinuim de mai multe ...” 1

Polivalenta din Bucureşti ar urma să fie de aproape zece ori mai scumpă decât cea din Cluj, care a costat 14,7 milioane de euro şi are o capacitate maximă de 10.000 de locuri, iar cea de la Craiova are 4.200 de locuri şi a costat 35 de milioane de euro.

Jurnalistul Mircea Marian: „La Cluj, sala polivalentă cu 10.000 de locuri a costat 15 milioane de euro. Firea face una de 20.000 de locuri cu 138 de milioane de euro.  Băăi, mai tăiați din „comisioane”, nesătulilor.

Reporterul Vitalie Cojocari: „Iată cum va arată cea mai mare Sală Polivalentă din România. Ar urma să fie construită în București și va costa 138 de milioane de euro.

București vs Cluj. Sală Polivalentă, capacitate dublă, cost înzecit. „Mi se pare exagerat ca și cost. Este evident că este necesară o sala polivalentă pentru București. Ne chinuim de mai multe ...” 2

Surse din primărie mi-au spus că aceasta ar urma să fie folosită pentru concerte, pentru înot, de fapt, pentru toate sporturile, mai puțin cele de iarnă. Va fi și un Centru de Recuperare!

Sala de 20 de mii de locuri, de 60 de mii de metri pătrați va avea o parcare subterana, dar și 5 terenuri la suprafață.

Ultima tentativă de a construi o nouă Sală Polivalentă a fost blocată în instanță pe vremea lui Oprescu. Teoretic, construcția ar trebui să înceapă până la sfârșitul anului și ar dura 3 ani. Astfel, ar trebui să fie gata prin 2023.

București vs Cluj. Sală Polivalentă, capacitate dublă, cost înzecit. „Mi se pare exagerat ca și cost. Este evident că este necesară o sala polivalentă pentru București. Ne chinuim de mai multe ...” 3

Noua Sală Polivalentă din București este inspirată de Palais Omnisports de Paris.  Cu precizarea că totul există acum doar pe hârtie”.

error: Content is protected !!