Accident Cluj. Un tânăr pe trotinetă a fost lovit de un autoturism. „De când s-a încălzit vremea, întâlnesc noaptea tot mai multi bicicliști/trotinisti pe strada fără nici un fel de lumini, veste. Nu-i educa nimeni ? Daca un sofer…”

Updated on martie 8, 2019 Un tânăr pe trotinetă a fost lovit joi seara de un autoturism pe Frunzișului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ştefan S. Drăgancea a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit pe Frunzisului”
Accident Cluj. Un tânăr pe trotinetă a fost lovit de un autoturism. „De când s-a încălzit vremea, întâlnesc noaptea tot mai multi bicicliști/trotinisti pe strada fără nici un fel de lumini, veste. Nu-i educa nimeni ? Daca un sofer...” 1

Silvan Roman: Cel lovit era pe trotineta
Ingrid Briscan: Dupa parerea mea nu au ce cauta trotinetele pe sosea. Nu stiu insa care sunt reglementarile in acest sens. Macar sa aiba o casca, nu doar o basca cum am vazut pe jos cand am trecut pe acolo.

Lorant GL: Ar fi bine ca cei cu trotinete( ca si mine) sa ramana pe trotoare sau piste de biciclete. Sunt tot mai multe trotinete electrice si multi sunt inconstienti de riscuri… sa nu se mai intample cazuri de genu sau sa ajungem sa se interzica complet…sa nu mai amintim ca sunt minori care nu au ce cauta pe trotinete electrice..

Accident Cluj. Un tânăr pe trotinetă a fost lovit de un autoturism. „De când s-a încălzit vremea, întâlnesc noaptea tot mai multi bicicliști/trotinisti pe strada fără nici un fel de lumini, veste. Nu-i educa nimeni ? Daca un sofer...” 2

Turbojack Cluj: De când s-a încălzit vremea, întâlnesc noaptea tot mai multi bicicliști/trotinisti pe strada fără nici un fel de lumini, veste. Astia-s sinucigasi ? Nu-i educa nimeni ? Daca un șofer rămâne pieton pentru ca un alt pieton avea pedichiura deasupra zebrei, de ce un kamikaze ca asta sa nu primească o amenda consistenta ? Daca la scoala nu primesc educație rutiera, acasă nici atât, atunci amenzile sa-i sfătuiască adecvat.

Rareș Luncan: Ca un sfat curățați-va parbrizul si mențineți-l curat. Din perspectiva unui om care poarta ochelari, va spun ca la un parbriz zgâriat/murdar vizibilitatea este mult redusa, mai ales când, pe timp de noapte, iți bat niște faruri din fata.

Daca pui ca-ti bat si farurile aiurea, ca nu sunt bine reglate, poate ajungi sa ai jumătate vizibilitatea normala. Si daca nu porți ochelari, tot scade vizibilitatea. Incercati sa mentineti geamurile cat de curate pentru vizibilitate maxima. Sper sa fie ok victima. E 5 lei o vesta reflectorizanta. Merita riscul pentru 5 lei? O poti baga si in buzunar daca nu e la moda 🙂

error: Content is protected !!