CFR Cluj, mesaj pentru familia Țenter: „Familia CFR își exprimă sincerele condoleanțe pentru trecerea în neființă a unui mare suporter a Universității Cluj, fiul antrenorului Marcel Țenter!”

Updated on martie 7, 2019 Clubul CFR Cluj a transmis joi seara un mesaj familiei Țenter, după moartea lui Radu, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Universității Cluj.

Pe Facebook, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA a scris: „Odihnește-te în pace, Radu Țenter!
Familia CFR își exprimă sincerele condoleanțe pentru trecerea în neființă a unui mare suporter a Universității Cluj, fiul antrenorului Marcel Țenter!

CFR Cluj, mesaj pentru familia Țenter: „Familia CFR își exprimă sincerele condoleanțe pentru trecerea în neființă a unui mare suporter a Universității Cluj, fiul antrenorului Marcel Țenter!” 1

Multă putere familiei îndurerate!”

Antrenorul Marcel Țenter a luat o decizie dureroasă. A fost de acord ca organele fiului său să fie donate celor care au nevoie. Decizia sa poate salva viața a doi tineri de 18 și 22 de ani, dependenți de dializă, informează Stirile Pro Tv.

Rinichii au fost prelevați în cursul nopții, după ce băiatul fostului mare baschetbalist, Marcel Țenter, a intrat în moarte clinică.

error: Content is protected !!