Diana Vasile: „Clujul a fost și duminică în stradă, a strigat împotriva oug 7, a cerut demisiile celor care se află la putere și desființarea imediată a secției speciale pentru magistrați.Toate scandările au izvorât din frustrarea noastră, a tuturor, însă una mi-a rămas întipărită în minte în mod special”:

Updated on martie 4, 2019 Peste 1,000 de clujeni au protestat și duminică seara împotriva Ordonanțelor date de Tudorel.

Protestatarii au cerut respectarea independenței Justiției. Unii dintre ei purtau banderole albe pe braț, în semn de solidaritate cu magistrații clujeni, care și ei protestează împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 7, prin care au fost modificate legile Justiției, potrivit RFI.

Pe Facebook, Diana Vasile a scris: „Clujul a fost și duminică în stradă, a strigat împotriva oug 7, a cerut demisiile celor care se află la putere și desființarea imediată a secției speciale pentru magistrați.

Toate scandările au izvorât din frustrarea noastră, a tuturor, însă una mi-a rămas întipărită în minte în mod special: “am vrea să stăm acasă, Guvernul nu ne lasă”.
Nu putem sta în casă. Nu putem privi pasiv tot ce se întâmplă în jurul nostru și nu putem închide ochii. Nu putem pentru că ne pasă.
Diana Vasile: „Clujul a fost și duminică în stradă, a strigat împotriva oug 7, a cerut demisiile celor care se află la putere și desființarea imediată a secției speciale pentru magistrați.Toate scandările au izvorât din frustrarea noastră, a tuturor, însă una mi-a rămas întipărită în minte în mod special”: 1
Foto: Nicu Cherciu”

Video de la protestul de duminică seara:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!