(Foto). Florești, Cluj. „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va …”

Updated on martie 1, 2019 Vine primăvara iar mulți locuitori din Florești sunt îngroziți. Gunoaiele încep să miroasă, rozătoarele își fac mai bine prezența.

Pe Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj, CG Dabala a postat fotografii cu mesajul: „Perpendicular pe str. Subcetate, spre sud, a apărut o alee nouă, cu 10 blocuri, 5 fiind locuite de câteva luni deja, primele de peste un an chiar, 3 sunt în faza de finisare și două sunt la roșu!

(Foto). Florești, Cluj. „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va ...” 1 (Foto). Florești, Cluj. „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va ...” 2

Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi!

(Foto). Florești, Cluj. „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va ...” 3 (Foto). Florești, Cluj. „Niciunul dintre aceste blocuri, cu sute de locatari, nu are containere sau pubele de gunoi, acesta fiind aruncat direct pe câmpul de-alături, fiind împrăștiat de vânt și de câinii vagabonzi! Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va ...” 4

Nici ambalajele și rezidurile de la șantier nu ajung altundeva! Vine primăvara și ne așteaptă o invazie de rozătoare, acest focar de infecție va emana și mirosuri specifice! Trebuie să se ia măsuri urgente, noile asociații de proprietari dar și dezvoltatorul trebuie notificați și trași la răspundere!”

error: Content is protected !!