Cluj. Virgil: „Am fost la protestul magistraților în fața Curții de Apel Cluj. Tăcut, liniștit, că nu m-am transformat într-un extrovertit peste noapte. Dar am fost acolo, și sper să …”

Updated on februarie 27, 2019 Judecătorii și procurorii din Cluj au ieșit astăzi din nou la protest împotriva Ordonanțelor date de Tudorel. Și DNA a anunțat astăzi că își suspendă activitatea.

Cristi Danileț, fost membru al CSM, a declarat, la Digi24, că protestele magistraților nu se vor încheia, până când guvernul nu renunță complet la Ordonanța 7, privind legile justiției. „Riscul e să blocăm activitatea și să generăm o paralizare a întregii activități din instanță”, avertizează Cristi Danileț.

Pe Facebook, Virgil Suteu a postat fotografii cu mesajul: „Am fost la protestul magistraților în fața Curții de Apel Cluj. Tăcut, liniștit, că nu m-am transformat într-un extrovertit peste noapte. Dar am fost acolo, și sper să ajung la câte or mai fi. Acum este momentul să ne arătăm solidaritatea.
Cluj. Virgil: „Am fost la protestul magistraților în fața Curții de Apel Cluj. Tăcut, liniștit, că nu m-am transformat într-un extrovertit peste noapte. Dar am fost acolo, și sper să ...” 1

Cluj. Virgil: „Am fost la protestul magistraților în fața Curții de Apel Cluj. Tăcut, liniștit, că nu m-am transformat într-un extrovertit peste noapte. Dar am fost acolo, și sper să ...” 2

Cluj. Virgil: „Am fost la protestul magistraților în fața Curții de Apel Cluj. Tăcut, liniștit, că nu m-am transformat într-un extrovertit peste noapte. Dar am fost acolo, și sper să ...” 3

Sper ca în zilele următoare să fim mai mulți”.

Umbrela Anticorupție Cluj: „@Dragi clujeni, În cadrul protestului din 24 februarie, s-a anunțat oficial începutul grevei cetățenești pentru Justiție. Prin acest demers, clujenii își manifestă tot sprijinul pentru protestul magistraților care a început vinerea trecută și față de revendicările acestora.

Ce facem?
Începând de azi, pe tot parcursul acestei săptămâni, în semn de solidaritate cu magistrații, ne propunem să purtăm banderole albe, simple, pe braț sau la încheietura mâinii în funcție de preferințe.
Purtați-le oriunde, la muncă sau după program și îndemnați-i și pe cei apropiați să facă la fel. Vorbiți-le despre miză.

Independența magistraților înseamnă garanția securității noastre a tuturor și a libertăților noastre! Garanția fundamentală pe care ți-o dă doar statul de drept: aceea că poți să iți găsești DREPTATEA dacă ești nedreptățit, că cel care a încălcat legea și te-a vătămat poate fi pedepsit și că nimeni nu e mai presus de lege.

Greva cetățenilor pornește de la Cluj! Alăturați-vă!”

error: Content is protected !!