Audiere Kovesi. 140.000 de semnături. Umbrela Anticorupție Cluj: „Dragi clujeni, Dl profesor Dumitru Valcu, initiatorul petitiei pentru sustinerea candidaturii Laurei Kovesi la functia de Procuror Sef European impreuna cu prietenii de la platforma Declic sunt in acest moment la Bruxelles, unde …”

Updated on februarie 26, 2019 140,000 de semnături adunate de platforma Declic au fost duse astăzi la Bruxelles pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi.

Comisiile LIBE şi CONT din Parlamentul European vor vota asupra şefiei Parchetului European, pentru care candidează şi Laura Codruţa Kovesi, şi nu coordonatorii grupurilor politice. Comisia CONT va vota după audierea de marţi a candidaţilor, iar cea LIBE miercuri dimineaţă, anunță Mediafax.

Umbrela Anticorupție Cluj: „Dragi clujeni, Dl profesor Dumitru Valcu, initiatorul petitiei pentru sustinerea candidaturii Laurei Kovesi la functia de Procuror Sef European impreuna cu prietenii de la platforma Declic sunt in acest moment la Bruxelles, unde comisia LIBE va lua o decizie cu privire la candidata pe care o sustinem cu totii.
Audiere Kovesi. 140.000 de semnături. Umbrela Anticorupție Cluj: „Dragi clujeni, Dl profesor Dumitru Valcu, initiatorul petitiei pentru sustinerea candidaturii Laurei Kovesi la functia de Procuror Sef European impreuna cu prietenii de la platforma Declic sunt in acest moment la Bruxelles, unde ...” 1

Petitia de sustinere a Laurei Kovesi a strans peste 140 000 de semnaturi de sustinere din partea romanilor iar colegii de la Declic si Dl Valcu au mers sa o predea personal reprezentantilor Europeni!
Sa le tinem pumnii!”

Dumitru Cornel Vilcu: „Suntem în faţa Parlamentului European. După cum cred că aţi văzut și din presă, nu vom putea (niciun “civil” nu va putea, şi dat fiind formatul audierii mi se pare firesc) interveni in Comisia LIBE.
Audiere Kovesi. 140.000 de semnături. Umbrela Anticorupție Cluj: „Dragi clujeni, Dl profesor Dumitru Valcu, initiatorul petitiei pentru sustinerea candidaturii Laurei Kovesi la functia de Procuror Sef European impreuna cu prietenii de la platforma Declic sunt in acest moment la Bruxelles, unde ...” 2

Dar vom avea o scurtă întrevedere cu un membru (nu din România, fiindcă am vrut să evităm interpretările de ordin politic intern) al Comisiei – EMP, “verde” ca apartenenţă, sperând să-i putem împărtăși principalele noastre preocupări şi deziderate.

Îi îmbrăţişăm pe prietenii și compatrioţii noştri care manifestează acum nu departe de noi, la Comisia Europeană, pentru aceeaşi cauză”.

error: Content is protected !!