Cluj. Tudorel nu a mai venit la Curtea de Apel. Și lui îi este frică de Cluj? Nu înțelegem de ce, e atâta lume faină la Cluj. Judecătorii intră în grevă de luni

Updated on februarie 22, 2019 Tudorel Toader a anunțat zilele trecute că va ajunge vineri la Cluj pentru o ievaluare la Curtea de Apel. Nu a mai venit. Și lui îi este frică de Cluj? El se alătură lui Dragnea și alți lideri PSD care nu îndrăznesc să vină pe la Cluj. Nu înțelegem de ce, e atâta lume faină la Cluj.

După ce magistraţii au protestat în mai multe oraşe faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei, vineri au reacţionat şi cei din Cluj, informează Stirile Pro Tv.

Cluj. Tudorel nu a mai venit la Curtea de Apel. Și lui îi este frică de Cluj? Nu înțelegem de ce, e atâta lume faină la Cluj. Judecătorii intră în grevă de luni 1

Aproape 200 de angajaţi s-au strâns în faţa Curţii de Apel şi spun că, drept dovadă a nemulţumirii lor profunde, săptămâna viitoare, de luni până vineri îşi vor opri activitatea generală, şi vor soluţiona doar cauzele de urgenţă.

Peste 200 de avocaţi, judecători dar şi angajaţi ai DNA au protestat vineri la Cluj faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică Legile Justiţiei. Protestul vine chiar în ziua în care Tudorel Toader este acolo, la bilanţul Curţii de Apel.

Cristian Danileț, judecător: “Adunarea a decis să suspende activitatea judiciară pentru cel puţin o săptămână, cred că este vremea să recunoaștem că au eşuat toate discuţiile cu Ministerul Justiţiei, nu vedem o altă cale decât prin măsuri radicale.”

Practic de săptămâna viitoare, luni la Cluj se vor judeca doar cauzele urgenţe.

error: Content is protected !!