Cluj. Tudor: „În calitate de fiu a doi medici clujeni cat si ca tata al unei fetite de 3 ani si un băiețel de 1 an si jumătate, nu am putut ignora valul de știri ce mi-a invadat feed-ul in ultima perioada in legătură cu posibilitatea existentei a câtorva medici falși in România. .. M-am gândit împreună cu echipa mea de la RebelDot, sa punem la dispoziția autorităților …”

Updated on februarie 21, 2019 Autoritățile din România sunt uimite să constate că există „medici” care operează de ani de zile fără să aibă pregătire în domeniu, în baza unor diplome false. Un clujean se oferă să creeze împreună cu autoritățile o bază de date cu evidenta si validarea diplomelor obținute pe parcursul vieții.

Un reprezentant al Spitalului Județean Ilfov a spus, marți, referitor la cazul medicului rezident fals, Daniela Raluca Bîrsan, care a lucrat 10 ani pe baza unei diplome false, că nu s-a luat nicio măsură până acum față de eventualele persoane vinovate, deoarece nu există o concluzie clară, informeză Stirile Pro Tv.

Cluj. Tudor: „În calitate de fiu a doi medici clujeni cat si ca tata al unei fetite de 3 ani si un băiețel de 1 an si jumătate, nu am putut ignora valul de știri ce mi-a invadat feed-ul in ultima perioada in legătură cu posibilitatea existentei a câtorva medici falși in România. .. M-am gândit împreună cu echipa mea de la RebelDot, sa punem la dispoziția autorităților ...” 1

Tudor Armand Ciuleanu: „Nu obisnuiesc sa postez lucruri de genul pe retelele de socializare insa, atat in calitate de fiu a doi medici clujeni cat si ca tata al unei fetite de 3 ani si un baietel de 1 an si jumatate, nu am putut ignora valul de stiri ce mi-a invadat feed-ul in ultima perioada in legatura cu posibilitatea existentei a catorva medici falsi in Romania.

Pe langa faptul ca ne punem viata in mainile unor persoane care nu au pregatirea necesara pentru a ne ajuta, cred ca ar trebui sa ne ingrijoreze si mai tare posibilitatea existentei unor cazuri similare. Si nu, nu ma refer doar la medicina ci la extinderea in diverse alte zone si industrii.

Cred mult in “progres prin implicare” ca urmare, tinand cont de domeniul in care activez, cea mai accesibila forma de a da o mana de ajutor este prin intermediul technologiei. Asadar, m-am gandit impreuna cu echipa mea de la RebelDot, sa punem la dispozitia autoritatilor serviciile noastre de consultanta pentru conceperea si dezvoltarea unei platforme, bazata pe tehnologia Blockchain, pentru evidenta si validarea diplomelor obtinute pe parcursul vietii.

Daca cunoasteti persoane sau firme care ar fi dispuse sa se implice in proces va rog sa-mi dati de veste. De asemenea, daca cunoasteti modalitati prin care putem lua legatura cu autoritatile am aprecia ajutorul.

Singuri nu vom muta muntii dar putem incerca 😊”

error: Content is protected !!