Clu. Semnezi? Petiție online: „Vrem spațiu amenajat pentru copii la Cinema Dacia!” „Noi, mănășturenii, suntem peste 100.000 de persoane și nu avem …”

(Last Updated On: February 21, 2019)

Deputatul Adrian Dohotaru a inițiat o campanie în care cere primăriei amenajarea unui spațiu pentru copii la Cinema Dacia.

„Vrem un spațiu amenajat pentru copii la Cinema Dacia cu acces general și gratuit! Vrem un loc în care copiii să se joace în timp ce părinții și bunicii pot socializa, un spațiu care să fie deschis în fiecare după-amiază și în weekend.

Clu. Semnezi? Petiție online: „Vrem spațiu amenajat pentru copii la Cinema Dacia!” „Noi, mănășturenii, suntem peste 100.000 de persoane și nu avem ...” 1

Cerem ca la bugetul local pe 2019 să fie inclus un spațiu amenajat pentru copii la Cinema Dacia.

Adesea, Cinema Dacia este închis după-amiaza și în weekend. Când au loc activități, ele sunt de tip spectacol și cu taxă, fără să implice rezidenții în crearea unui centru comunitar adevărat”, scrie în petiția online.

„De ce este important?

Noi, mănășturenii, suntem peste 100.000 de persoane și nu avem destule locuri de joacă pentru copiii noștri. De aceea, propunem deschiderea unui asemenea spațiu la Cinema Dacia, mai ales pentru sezonul rece și pentru perioadele în care plouă. Accesul la locurile de joacă private private costă 40 de lei câteva ore și se află la distanțe mari de cartier, în mall-uri.

Vrem servicii publice de calitate. Creșterea calității vieții la Cluj se poate crea și prin amenajarea ca proiect-pilot a unui spațiu de joacă în interior, idee care se poate extinde apoi la toate centrele Primăriei din alte cartiere.”