Cluj. Primarul Emil Boc, despre creșterea alocațiilor pentru copii: „ Este un lucru foarte bun. Eu mă uit în Europa … toate națiunile europene caută soluții pentru a susține …”

Updated on februarie 15, 2019 PNL și USR au reușit ieri să bată PSD în Parlament  și să voteze creșterea alocațiilor pentru copii. Parlamentarii PSD au votat împotrivă, au dorit reluarea votului ar când au văzut scandalul declanșat au început să spună că și ei doreau să mărească alocațiile. Primarul Emil Boc spune că este o măsură bună.

„Vin înaintea voastră cu un amendament nu susţinut doar de PNL, ci de peste 32.000 de semnături online pe care le-am adunat în ultimele 3 zile, şi susţinut de cei 4,3 milioane de copii din România. Avem alocaţie de 84 de lei, asta înseamnă 2 lei pe zi. O bătaie de joc” – Robert Sighiartău, deputat PNL, citat de Observator Tv.

Cluj. Primarul Emil Boc, despre creșterea alocațiilor pentru copii: „ Este un lucru foarte bun. Eu mă uit în Europa ... toate națiunile europene caută soluții pentru a susține ...” 1

Primarul Emil Boc, la Realitatea FM Cluj: „Este un lucru foarte bun. Eu mă uit în Europa … toate națiunile europene caută soluții pentru a susține dimensiunea demografică în condițiile scăderii accelerate a natalității. Orice investiție în tineri, orice investiție în copii este mai mult decât binevenită.

Este un lucru bun și care trebuie susținut în continuare. Impactul unei asemenea măsuri nu se va vedea imediat, se vede pe termen mediu și lung. Nu spun că va avea un impact major, dar contribuie și asta la o verigă dintr-un set de politici publice care trebuie să fie consacrate pentru creșterea demografică”.

Alocaţiile ar urma să crească de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste 2 ani. Şi de la 200 de lei la 300 de lei pentru cei sub această vârstă.

error: Content is protected !!