Emil Boc: „Simona Halep va fi la Cluj la Sports Festival unde va juca un meci de dublu cu Marius Copil și clujenii vor avea ocazia…”

Updated on februarie 15, 2019 Primarul Emil Boc a mai detaliat astăzi, la Realitatea FM Cluj, din momentele petrecute la Ostrava, acolo unde a fost șef de galerie, de unde a susținut naționala feminină de tenis.
Emil Boc: „Simona Halep va fi la Cluj la Sports Festival unde va juca un meci de dublu cu Marius Copil și clujenii vor avea ocazia...” 1

Edilul a vorbit și despre întâlnirea cu tatăl Simonei, Stere Halep.
„A fost o mare plăcere să-l întâlnesc și pe tatăl Simonei Halep, care a stat în tribună, modest, acolo cu noi, la galerie. Omul acela a jucat totul pe o singură carte, pe cartea talentului Simonei Halep și a ADN-ului de luptătoare și de tenacitate fără precedent, dar a dat un număr 1 mondial și a fost o mare plăcere să-l revăd”, a spus primarul, la Realitatea FM.

Clujenii vor avea ocazia să o revadă pe Simona Halep pe 16 iunie.

„Simona Halep va fi la Cluj în 16 iunie la Sports Festival unde va juca un meci de dublu cu Marius Copil și clujenii vor avea ocazia din nou să o revadă pe marea noastră campioană aici la Cluj”, a mai spus primarul.

error: Content is protected !!