Cluj. Beard Brothers: „Beard Run se afla la a patra editie si iti aduce trasee diferentiate pentru amatori si profesionisti, o cursa speciala pentru cei mai mici iubitori ai sportului si bineinteles, o proba de stafeta. Ca orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de …”

Updated on februarie 14, 2019 În data de 23 martie, de la ora 10.00, are loc a patra ediție a evenimentului Beard Run. Startul se dă din fata Aulei”Mihai Serban”, campus USAMV Cluj-Napoca.

Toți banii adunați la acest eveniment vor merge către achiziționarea celei de-a doua ambulanțe pentru SMURD.

„Nu ne dezicem nici anul acesta si pastram elementul antrenant- treptele. Traseul are 1.7 km iar pentru proba de 5km va trebui parcus de 3 ori. Pentru cei mai antrenati, proba de 10km include 6 ture.

Cluj. Beard Brothers: „Beard Run se afla la a patra editie si iti aduce trasee diferentiate pentru amatori si profesionisti, o cursa speciala pentru cei mai mici iubitori ai sportului si bineinteles, o proba de stafeta. Ca orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de ...” 1

La stafeta, fiecare membru alearga o tura, iar copiii vor avea un traseu in jurul spatiului verde”, anunță organizatorii pe Facebook.

„Beard Run se afla la a patra editie si iti aduce trasee diferentiate pentru amatori si profesionisti, o cursa speciala pentru cei mai mici iubitori ai sportului si bineinteles, o proba de stafeta. Ca orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de muzica, voie buna, atmosfera prietenoasa dar si adrenalina si competitie. Conceptul Crosului este unul simplu: o intrecere sportiva cu un scop caritabil, care implica si un obstacol specific Beard Run si anume: alergarea pe trepte.

Startul competitie se va da din fața Aulei ”Mihai Șerban” cu alergare către intrarea în campusul USAMV, plus urcare trepte către Rectorat, oe urmă alergare către Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei, întoarcere pe la sala de sport, pe urmă alergare pe cări și încheierea traseului înapoi la Aulai ”Mihai Șerban”.

Pentru cursa de 10 km traseul va trebui finalizat de șase ori, iar pentru cursa de 5 km, de trei ori. O tură de traseu înseamna alergare 1,7km în care sunt incluse și scările. Cursa pentru copii va avea loc în jurul spațiului verde din apropierea Aulei ”Mihai Șerban”.

Pe langa bucuria concursului, 100% din taxa de participare va contribui in continuarea campaniei numarul 12 by Beard Brothers si anume achizitionarea celei de a doua ambulante pentru SMURD, o ambulanta noua de tip B.

Iubitori ai sportului (si nu numai) sunteti asteptati sambata, 23 martie, ora 10:00 in incinta campusului USAMV, echipati cum se cuvine sa alergam si sa ne distram impreuna!”, mai scriu cei de la Beard Brothers.

error: Content is protected !!