Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile…Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se…”

Updated on februarie 11, 2019 Continuă tăierile de copaci din pădurea Hoia Baciu. Va dispărea ea cât de curând?

Reprezentanții The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend? au surprins mai multe fotografii cu copaci care par a fi tăiați în grabă, ilegal.

„Continuă tăierile în Pădurea Hoia-Baciu! În partea sudică, sub Poiana Rotundă, am surprins astăzi aceste imagini. Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier.

Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 1 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 2

Copacii din pădure se împuținează pe zi ce trece, iar turiștii din străinătate ne întreabă dacă vor mai avea ce vizita.

Am apelat la sprijinul unor ONG-uri de profil, la un parlamentar, dar am și vorbit cu un avocat pentru a formula plângeri.

Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 3 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 4 Foto Cluj. Dispare Pădurea Hoia-Baciu? „Continuă tăierile...Astfel de tăieri par a fi efectuate în grabă și cu siguranță nu s-au făcut cu acordul unei autorități din domeniul forestier. Copacii din pădure se...” 5

Mulțumim pentru toate mesajele de până acum și pentru faptul că ne susțineți printr-un share”, au scris aceștia pe Facebook.

error: Content is protected !!